Kalko adaylığını açıkladı

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, yaptığı yazılı basın açıklaması ile 30 Haziran'da yapılacak kongrede aday olacağını açıkladı.

Kalko adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, 30 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden aday olacağını açıkladı. Adaylığını yazılı basın açıklaması ile duyuran Kalko’nun açıklamaları şu şekilde:

“2016 yılının Haziran ayında, yani bundan bir yıl önce Silivrispor’u birçok açıdan oldukça kötü bir durumdayken devraldık.

Zor gün dostu olmamız gerektiği düşüncesiyle çalışıp çabalayarak bir yıl içerisinde öncelikle borç yükünün hafifletebilmeyi başardık. Bunun için de hem kişisel olarak hem de esnafımızla birlikte gerekli fedakârlıkları yaptık. Sürdürülebilir bir borç durumu ve daha dengeli bir bütçe oluşturduk. Silivrisporumuz’u kurumsallaştırdık. Kulübümüzün hem itibarını hem de marka değerini arttırdık. Bütün bunların yanı sıra hep beraber el ele vererek futbol takımımızı play-off şampiyonu yaparak 2. lige yükseldik.

“Tartışmaları geride bırakmak istiyoruz”

Bundan sonrası için asıl hedefimiz olan süper lige çıkabilmek amacıyla önümüze bakmayı ve başarıya odaklanmayı hedefliyoruz.

Elbette bir takım zorluklarla da karşılaştık. Ancak olaylara mümkün olabildiğince bardağın dolu tarafından yani pozitif bakarak yıkıcı değil yapıcı olmayı tercih ediyoruz.

Hepinizin bildiği gibi Silivrispor’umuzda önümüzdeki haftalarda bir olağanüstü kongre gerçekleştirilecek.

Ben ve arkadaşlarım; futbol takımımızı Türkiye Süper Ligi’ne çıkarmak, altyapıyı güçlendirmek, başta basketbol şubesi olmak üzere yeni şubeler açarak Silivri’deki daha fazla çocuğumuzu ve gencimizi sporla tanıştırabilmek için görevimize devam etmek istiyoruz.

Tartışmaları geride bırakmak ve yeni şampiyonluklar yaşamaya odaklanmak istiyoruz.

“İsimlerin hiçbir önemi yok”

Bu sebeple ben Silivrispor Kulübü Başkanlığı görevine yeniden adayım…

Belki çeşitli sebeplerle başka adaylar da çıkabilir.

Hepsini saygıyla karşılıyoruz.

Asıl olan Silivrispor’umuzdur. Ben de dâhil isimlerin hiçbir önemi yok. Ancak Silivri gibi başarıya susamış bir ilçede yeni bir başarı geleneği başlatmak istiyoruz.

Ve bu nedenle; şampiyonluk yaşamayı alışkanlık haline getiren bir Silivrispor için yeniden göreve talip olduğumuzu beyan ediyor, bu yolda Silivrili hemşerilerimle el ele yürümeyi arzuluyorum.”