Kalko, kesenin ağzını açtı ve ikinci transferi yaptırdı

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko'nun kesin talimatı üzerine önceki gün tamamlanan Gökdeniz Varol transferinin üzerine etkili bir forvetin daha transferi gerçekleştirildi ve Orhangazi'nin oyuncusu Melih Rahman Nişancı ile 1,5 yıllık anlaşma yapıldı.

Kalko, kesenin ağzını açtı ve ikinci transferi yaptırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 2. Grupta en az gol yiyen ve en az gol atan takım olan Silivrispor gol sorununa çözüm için transferin son gününde Orhangazi Belediyespor’un genç forvet oyuncusu Melih Rahman Nişancı transferi bitirildi. Bizzat Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun direktifleri neticesinde harekete geçen Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş ve İdari Menajer Mesut Tonta’nın sezon başından beri takıma katmak istedikleri genç oyuncu 1,5 yıllık anlaşmaya imza attı.

Melih Rahman Nişancı kimdir?

1994 İstanbul Sarıyer doğumlu olan genç oyuncu ilk lisansını Sarıyer Yenimahallespor’da çıkardı. 2012 tarihinde Sarıyerspor’da profesyonel imzasını attı. İki sezon Sarıyer’de forma giymesinin ardından Kayseri Şeker takımına transfer yaptı. iki sezonun ardından Eyüpspor ile anlaşan Melih burada da iki sezon kaldıktan sonra Batman Petrolspor’a transfer oldu. Batman’da d iki sezon kalan oyuncu ardından Sultanbeyli Belediyespor’a bir sonraki sezonda da Orhangazispor’a transfer yaptı.