Kaptandan ilçe halkına teşekkür

Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar yaptığı açıklamasında şampiyonluk yolunda kendilerine destekte bulunan tüm Silivrililere ve spor camiasına sonsuz teşekkür etti.

Kaptandan ilçe halkına teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu oynanan 2. Lig final maçında yaptığı asistle güçlü rakipleri Erbaaspor’u 1-0 yenerek 2. Lige yükselen takımın kaptanı olan Yunus Yaşar yaptığı açıklama ile emeği geçenlere teşekkür etti. Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar yaptığı açıklamasında; “Sezon başından beri uzun ve oldukça zorlu bir ligin üstesinden gelmeye yönetimimiz, takım arkadaşlarım ve teknik ekibimizle birlikte başardık. Yine sezon boyunca inancımızı konsantremizi hiçbir zaman kaybetmedik. Yeri geldi güldük, yeri geldi ağladık. Lakin sene sonunda hep birlikte tüm ilçeyle birlikte sevince boğulduk.

DAHA NİCE BAŞARILAR BİRLİKTE OLACAK

Bu zorlu finalde bizlerle birlikte Ankara’da aynı havayı soluyan ve bir sezon boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca Silivri’ye ve Silivri Halkımıza bu haklı gururu yaşatabildiğimiz için de çok mutluyuz. İnşallah daha nice başarılara birlikte imza atmak bizlere nasip olur.

KENAN BABA, NEDİM BOZDAĞ UNUTULMAZ

Aslında aldığımız bu şampiyonluğu öncelikle rahmetli babama, rahmetli Ahmet Nedim Bozdağ’a ve kulübümüzün en büyük emekçilerinden biri olan rahmetli Kenan babamıza, her deplasmanda yanımızda olan Kasaba Taraftar Grubumuza ve tüm Silivri’mize armağan etmek isteriz. 2. Lig ilçemize hayırlı olsun. Hak ettik ve zoru başardık” diyerek sözlerini tamamladı.