Karakaş'tan Beşiktaş'a Üniversite Markajı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, BJK Üniversitesi kurmayı planlayan BJK Başkanı Fikret Orman'ı Silivri'de yemekte ağırladı. Karakaş, Silivri'de uygun olabilecek yerleri harita üzerinden Orman'a gösterdi. Orman da, teklif edilen alanları yönetimde değerlendireceklerini söyledi.

Karakaş'tan Beşiktaş'a Üniversite Markajı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, TFF İstanbul İl Başkan Vekili Yetkin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Naif Yıldızlar, BJK’nın Silivrili Kongre Delegesi Cem Yüceland ve İşadamı Metin Esin, Beşiktaş Spor Kulübü’nün yeni başkanı Fikret Orman’ı 5 Nisan 2012 Perşembe günü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karakaş, geçmişten dostluğu bulunan Fikret Orman’a Silivri Yoğurdu ikram etti, Orman da Karakaş’a Beşiktaş forması hediye etti.

 

BJK ÜNİVERSİTESİ’NE SİLİVRİ TEKLİFİ

Beşiktaş Spor Kulübü’nün yeni başkanı Fikret Orman, görüşmede projelerinden de bahsederek BJK Üniversitesi kurmayı düşündüğünü, başta Karasu olmak üzere alternatif yer arayışları içinde olduklarını söyledi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da Fikret Orman’a üniversitenin Silivri’de kurulmasını teklif etti. Silivri’de üniversite kurulmasına müsait yerler ve çok sayıda alternatif bulunduğunu belirten Karakaş, BJK Üniversitesi Silivri’de kurulursa her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Orman da Karakaş’ın teklifine olumlu yaklaşarak, Silivri’de yer arayışlarında bulunacaklarını, en kısa zamanda Silivri’ye geleceğini söyledi.

 

ORMAN’A ÜNİVERSİTE MARKAJI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, BJK Başkanı Fikret Orman onuruna Bura Restaurant’ta yemek düzenledi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Gülay Dalyan, Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral, Silivrispor Kaptanı Özgür Kurt ve Silivri Beşiktaşlılar Derneği üyelerinin katıldığı yemekte, üniversite projesi masaya yatırıldı.

BJK Üniversitesi için Silivri’de uygun olabilecek alternatif arazileri harita üzerinde Orman’a göstererek, ulaşım, altyapı ve planlar hakkında bilgi veren Karakaş, “BJK Üniversitesi’nin Silivri’ye kurulması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Teklif edilen yerleri Yönetim Kurulu’nda değerlendireceklerini belirten BJK Başkanı Fikret Orman, “Metin (Karakaş) dostum, can kardeşim, arkadaşım. O, üniversiteyi Silivri’ye yapmamızı teklif etti. Biz de bugün bunu değerlendirmek için buradayız. Yönetim kurulumuzda bunu değerlendirerek kararımızı vereceğiz” dedi.

 

NAZİF’İN FORMASI ORMAN’A HEDİYE EDİLDİ

Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral ve Silivrispor Kaptanı Özgür Kurt, BJK Başkanı Fikret Orman’a Beşiktaş altyapısından yetişen ve Silivrispor-Bursa Merinosspor maçında 2.golü atarak skoru belirleyen Nazif’in formasını hediye ettiler.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da yakın dostu Fikret Orman’a Silivri Yoğurdu hediye ederek uğurladı.