Kız çocukları ön yargılara ilk şutunu 'Josef de Souza' ile attı

'Gelin ön yargılara ilk şutu birlikte atalım' projesiyle Adidas, kız çocuklarına futbol topu hediye ederek çocukların sevdikleri spora ilk adımlarını atmalarına destek oldu.

Kız çocukları ön yargılara ilk şutunu 'Josef de Souza' ile attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

’Gelin ön yargılara ilk şutu birlikte atalım’ projesiyle Adidas, kız çocuklarına futbol topu hediye ederek çocukların sevdikleri spora ilk adımlarını atmalarına destek oldu.

Beşiktaş İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve aileleriyle birlikte 50 kız çocuğunun katıldığı etkinlikte, projenin detaylarını Adidas Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Onur Demircan ve Kızlar Sahada Kurucu Ortakları Kiraz Öcal ve Melis Abacıoğlu aktardı. Çeşitli aktivitelerin de dahil edildiği buluşmada ön yargılardan ve kızların futbol oynayamayacağına dair klişe sözlerden oluşan sembolik duvar yıkılırken, kız çocukları Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’ndan da Sevgi Çınar, İrem Eren ve Melike Öztürk ile aynı sahada oynama fırsatı buldu. Etkinlik sonunda kız çocuklarına futbola adım atmalarında bir köprü olacak ilk topları hediye edildi.