Kızlarda şampiyon Silivri Anadolu

Silivri İlçe Milli Eğitim ve Silivri Geçlik ve Spor Müdürlüğü'nün her yıl geleneksel bir şekilde devam ettirdikleri Liseler arası Kız Futbol Turnuvasında şampiyon değişmedi ve Silivri Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

Kızlarda şampiyon Silivri Anadolu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri İlçe Milli Eğitim ve Silivri Geçlik ve Spor Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel bir şekilde devam ettirdikleri Liseler arası Kız Futbol Turnuvasında şampiyon değişmedi ve Silivri Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

Silivri’de faaliyet gösteren tüm liselerin katılımı ile gerçekleştirilen Lise Kız Futbol Turnuvasında her yıl şampiyon olan Silivri Anadolu Lisesi bu yılda şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. Silivri İlçe Milli Eğitim ve Silivri Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen kız futbol turnuvasında birinciliği Silivri Anadolu Lisesi, ikinciliği Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi üçüncülüğü ise Silivri Endüstri Meslek Liseli kızlar aldı. 2013-2014 eğitim öğretim yılı döneminde organize edilen turnuvada final maçında Silivri Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesini 9-0 yenerek kupaya ulaştı. Turnuvanın son maçının ardından Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri dereceye giren takımların kupalarını takdim etti.

Foto Galeri için alternatif link