Kupa'da estik gürledik

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında evinde ağırladığı Edirnespor'u 1-0 yenerek bir üst tura çıkan Silivrispor'da keyifler yerine geldi.

Kupa'da estik gürledik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Stat: Silivri

Hakemler:

Silivrispor: Cihan 9, Özgür 9 (72’ Yusuf 9), İbrahim Fatih 9 (87’ Oğuz 9), Yunus 9, İsmail 9, Murat 9, Adem 9 (82’ Eren 9), Vahit 9, Sercan 9, Bülent 9, İdris 9

Edirnespor: Nihat 8, Ömer 8, Sinan 8, Bahadır 8, İlkem 8, Samet 8 (46( Muhammed 8), Yusuf 8, Uğur 8, Birol 8, Samet 8 (65’ Emirhan 8), Abaka 8 (72’ Batuhan 8)

Skor: 1-0

Gol: 47’ İbrahim Fatih (Silivri)

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında evinde ağırladığı Edirnespor’u 1-0 yenerek bir üst tura çıkan Silivrispor’da keyifler yerine geldi.

Hafta sonu ligin ilk maçında talihsiz bir şekilde puan kaybeden Silivrispor kupa maçında Edirnespor’u hem skor hem de futbol olarak adeta kalbinden vurdu. Kendi saha ve seyircisi önünde tarihinin ilk kupa maçına çıkan Silivrispor bu durumun ağırlığının farkında oyunu oynadı ve sahadan 1-0 üstün ayrılarak adına bir üst tura yazdırdı. Silivri Stadı’nda oynanan kupa maçının ilk turunu Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ile birlikte protokolden takip ettiler. Maça ev sahibi Silivrispor hızlı başladı. Daha ilk dakikalarda kanatlardan yaptığı ataklarla rakibinin üzerinde baskı kuran ev sahibi Silivri takımı ilk yarıda özellikle İsmail Düzgün ve Adem Çalık ile net birkaç pozisyondan yararlanamadı. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARI SİLİVRİ FARKI VARDI

İkinci yarıya da ilk yarıdaki gibi hızlı başlayan Silivrispor orta sahada Sercan ve Yunus’un koordinesinde daha tehlikeli ataklar yattırlar rakip Edirne takımına. Maçın 47.dakikasında Silivri ceza alanından topu alan Sercan ara pasla Kaptan Yunus’u gördü, Yunus aldığı topu hiç bekletmeden sağ kanatta atağa çıkan İbrahim Fatih’i gördü ve pasını attı. Sağ kanatta aldığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim Fatih kaleciyi de çalımladı ve golünü attı ve durumu 1-0 yaptı. Maçın 57.dakikasında yine ara pasla buluşan İbrahim Fatih yine kaleciyi çalımladıysa da vurduğu top az farkla auta çıktı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve müsabaka atılan tek golle 1-0 ev sahibi Silivrispor’un üstünlüğü ile noktalandı.

BAŞKAN PRİMİ İKİYE KATLADI
Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko müsabaka bitimi ile birlikte soyunma odasına girdi. Tüm takıma bir teşekkür konuşması yapan Başkan Ümit Kalko konuşmasının sonunda 750 TL olan maç primini 1.500 yaptığını açıkladı.

KASABA TAKIMINI ATEŞLEDİ

Silivrispor takımının resmi taraftar grubu olan Silivri Genç Kasaba stattaki yerini aldı ve doksan dakika boyunca susmayarak takımlarının ateşleyici gücü oldular.