Kuşak heyecanı yaşadılar

Türkiye'nin birçok bölgesinde yapılan yarışmalarda almış oldukları derecelerle ismini duyuran, Silivri'nin en güçlü spor kulüplerinden biri olan Silivri Taekwondo Kulübünün sporcuları, yeni bir kuşak almanın heyecanını yaşadılar.

Kuşak heyecanı yaşadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin en güçlü spor kulüplerinden biri olan Silivri Taekwondo Kulübünün sporcuları, yeni bir kuşak almanın heyecanını yaşarken aileleri de tribünlerden aynı heyecanı yaşadı.

Mimarsinan Okulu Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen kuşak sınavına Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın,  Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Nazım Dalgıç, CHP İlçe yönetim kurulu üyesi Yalçın Ekici, Radyo programcısı Kamil Bilici, SİOK Başkanı Tamer Bıyıklı, Maşalacı Eğitim kurumları yöneticisi Orçun Koyuncuoğlu, spor kulübü yöneticileri, sporcu aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Yapılan antrenman sonrasında sporcular gösterilerini sergiledi. Bir üst kuşağa geçen sporculara yeni kuşakları katılımcılar tarafından bağlandı. Plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile kuşak sınavı sona erdi.