Maç gelirleri şehit ailelerine bağışlanacak

Ülkemizde yaşanan son olayların ardından Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko yaptığı bir basın açıklaması ile hafta sonu oynanacak olan Kırıkhan maçının tüm gelirlerini şehit ailelerine bağışlama kararının alındığı bildirdi.

Maç gelirleri şehit ailelerine bağışlanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivri Kulüp Başkanı Ümit Kalko açıklamasında; “Ülkemizde birbiri ardına gelişen ve bizleri derinden yaralayan olayların ardından sorumluluğunun bilincinde olan her birey gibi bizlerin de yapması zorunlu olan davranışlar içinde olmalıyız. Bunun içindir ki, en birinci vazifemiz elimizi taşın altına koymaktır. Silivrispor Kulübü olarak ligin ilk yarısının son maçını oynamamıza sayılı saatler kaldı. Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko olarak ilk yarının son lig maçının tüm gelirlerini kederli şehit ailelerimize bağışlama kararı almış bulunmaktayım.

Silivri Stadı dolacaktır

Aldığımız bu karar neticesinde Kırıkhan maçından ne gelir elde edeceksek bu gelirlerin hepsini bağışlayacağız. Bundan dolayı stadımızın dolması gerekir. Silivri Stadı’na gelerek Silivrispor’u destekleyen her taraftar şehit ailelerimize destekte bulunacaktır. Bu durumun özellikle bilinmesi gerekir. Böyle acılı günlerimizde bir bütün olmalıyız. Devletimizin ve milletimizin yekvücut olup terör belasının karşısında gücümüzü ortaya koymamız zorunludur. Bizler sorumluluğunu bilen büyük bir aileyiz, Biz Silivrispor’uz ve Silivripor’un da ne kadar büyük bir aile olduğunu ilçe stadımızın dolmasıyla her vatan hainine gösterecektir. Hain terör saldırılarında şehit düşen vatan evlatlarına cennet katında bir yer dilerken geride kalan kederli ailelerine de sabırlar diliyorum” dedi.