Ne Silivri ne Çatalca 0-0

TFF 3. Lig 1. Grupta Play-Off potasından ayrılmak istemeyen iki komşu ilçe takımı olan Silivrispor ve Çatalcaspor arasındaki mücadelede her iki takımın da defans oyuncuları hatasız oynayınca beraberlik kaçınılmaz oldu.

Ne Silivri ne Çatalca 0-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadı’nda oynanan mücadelede defans oyuncularının istediği oldu ve forvetlere geçit vermediler maç 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Ne Silivri ne Çatalca 00

Her iki takımda orta sahalarını kalabalık tutarak oyuna başladı. Silivri Stadı ile özdeşleşen kuvvetli rüzgâr maçın gidişatını değiştirdi.

Ne Silivri ne Çatalca 00

Şiddetli rüzgârın etkili olduğu maçta oyuncular topu kullanmakta zorlandılar. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçilse de net bir pozisyon her iki takım tarafından üretilemedi. İkinci yarıya kontrollü başlayan Silivrispor ve Çatalcaspor takım orta saha oyuncuları forvetlere topu aktarmakta zorlandılar.

Ne Silivri ne Çatalca 00

Her iki takımın defans hattı yerden ve havadan atılan toplara müdahalelerindeki zamanlama ile geçilmezi oynadılar. aşırı rüzgarın etkili olduğu ve vasatı geçmeyen müsabaka başladığı gibi 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Ne Silivri ne Çatalca 00

Stat: Silivri

Hakemler: Fatih Tokail, Tolga Atasoy, Barış Sun

Silivrispor: Burak 8, Evren 8, Oğuz 8, Mehmet 8, Bülent 8, Sercan 8, Ali 8, Çağrı 8 (68’ Eren 8), Gökhan 8 (46’ Emin 8), Emrah 8, Erçağ 8 (88’ Deniz 8)

Çatalcaspor: Murat 8, Furkan 8, Bora 8, Hakan 8 (56’ Burhanettin 8), Fırat 8, Gökhan 8, İsmail 8, Ufuk 8, İsmail Bulut 8 (70’ Önder 8), Mert 8, Hüseyin 8

Skor: 0-0