Nenad Bjelica: "Fenerbahçe ile finansal konular üzerinde görüşmelerimiz sürüyor"

FENERBAHÇE'NİN TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARINDAN NENAD BJELİCA, SARI-LACİVERTLİLERİN BAŞKANI BAŞKAN ALİ KOÇ İLE 3 KEZ GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BELİRTEREK, 'FİNANSAL KONULAR ÜZERİNDE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR. ANCAK HERHANGİ BİR ŞEKİLDE KESİNLEŞMİŞ BİR ANLAŞMA YOK' DİYE KONUŞTU.

Nenad Bjelica: &quotFenerbahçe ile finansal konular üzerinde görüşmelerimiz sürüyor"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe’nin Teknik Direktör adaylarından Nenad Bjelica, sarı-lacivertlilerin başkanı Başkan Ali Koç ile 3 kez görüştüğünü belirterek, "Finansal konular üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Ancak herhangi bir şekilde kesinleşmiş bir anlaşma yok" diye konuştu.

Fenerbahçe ile teknik direktörlük için ismi anılan Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica, Hırvatistan basınına açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertliler ile görüşmelerin devam ettiğini söyleyen ancak henüz anlaşma sağlayamadıklarını belirten Bjelica, "Birçok kulüpten teklif aldım ama Fenerbahçe’nin teklifini ayrı bir yere koymak gerekiyor. Çünkü teklif aldığım kulüpler içinde en büyüğü" dedi.

"Ali Koç ile 3 kez görüştük"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile 3 kez görüştüğünü açıklayan Hırvat teknik adam, "İlk iki görüşme daha bilgilendiriciydi, son görüşmemizde tüm şartları konuştuk. Başkan Ali Koç, Türkiye’nin en güçlü insanlarından birisi" şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertlilerle anlaşma aşamasında olduğunu söyleyen Bjelica, "Finansal konular üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Ancak herhangi bir şekilde kesinleşmiş bir anlaşma yok" ifadelerini kullandı.