Novi Pazar, F.Bahçe için geliyor

Sırbistan Süper Ligi'nin ilk ve tek müslüman takımı Novi Pazar'ın taraftarları, Antalyaspor maçında Fenerbahçe'ye destek olmak için İstanbul'a geliyor.

Novi Pazar, F.Bahçe için geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler, internet sitelerinden, kardeş takım ilan ettikleri Novi Pazar taraftarlarının, Fenerbahçe-MP Antalyaspor ile yapacağı lig maçını izlemeye geleceğini duyurdu.

 

Siteden yapılan açıklamada Novi Pazarlı taraftarların 7 Nisan'da Türkiye'de olacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: “Sırbistan'ın Bilindiği gibi, 2 Mart günü gerçekleştirdiğimiz Sırbistan ziyaretinde, kardeşlerimiz bizleri binlerce kişiyle ve büyük bir coşkuyla karşılamışlardı. Aslında, onlar o gün 17 kişiyi değil 25 Milyon Fenerbahçeliyi karşılayıp bağırlarına bastılar.FK Novi Pazar Futbol Takımı, 3 Mart 2012 Cumartesi günü kendi sahasında oynadığı FK Partizan Belgrad maçına Fenerbahçe forması giymiş çocukların ellerinden tutarak ve bu pankartla çıktı.Şimdi sıra bizde. Kadıköy'de oynayacağımız MP Antalyaspor maçında Fenerbahçemize destek olmak için gelecek olan kardeşlerimizi karşılama organizasyonu düzenliyoruz. Camia olarak geçirdiğimiz zor günlerde, her anlamda yanımızda olduklarını hissettiren, ırkçılığın hat safhada yaşandığı bir ülkede her maçta inatla Türk ve Fenerbahçe bayrakları açan, bu uğurda saha kapatma, maç yasağı ve hapis cezası alan bu güzel ve özel insanları Türkiye'ye ayak bastıkları andan itibaren layığıyla karşılamak ve ağırlamak, için Fenerbahçeliyim diyen herkesi Cumartesi günü bu tarihi organizasyona davet ediyoruz." 

Silivri’den katılımın yaklaşık 100 araba olacağı tahmin edilirken,Misafir takım 7  Nisan Cumartesi sabahı saat 10 :00’da Silivri gişelerde karşılanacak.Ev sahipliğini İstanbul GFB kurucularından ve Silivri GFB Başkanı Mustafa Eren’in  yapacağı öğrenildi.