Novi Pazar Taraftarı Silivri'de Karşılandı

Genç Fenerbahçeliler Derneği'nin daveti üzerine Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor maçını izlemek için İstanbul'a gelen Karadağ'ın Novi Pazar takımı taraftarları, Silivri gişelerinde Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tarafından karşılandı.

Novi Pazar Taraftarı Silivri'de Karşılandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saat 09:00’dan itibaren Silivri gişelerde toplanmaya başlayan taraftarlara Genç Fenerbahçeliler Derneği Silivri Başkanı Mustafa Eren, Simit ve meyve suyu ikram etti.Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sefa Kalya, Silivri Şube Başkanı Mustafa Eren ve 150'ye yakın araçla karşılanan Novi Pazarlı taraftarlara, Silivri gişelerinden çıktıktan sonra yaklaşık 15-20 dakikalık meşale ve tezahürat şov yapıldı.Klarnet ve davul'la coşan Misafir Taraftarlar ve GFB üyeleri birlikte halaylar çektiler.Novi Pazarlı futbolculardan bir tanesinin göğsüne yaptığı "Sefa reis" dövmesi dikkat çekti. Sarı-lacivertli taraftarlar, göğsüne "Sefa reis" dövmesi yaptıran futbolcuya büyük ilgi gösterdi. Ardından Novi Pazar takımı kendilerine eşlik eden araç konvoyuyla birlikte Silivri'den ayrıldı.

Gelen taraftarlara teşekkür eden GFB Derneği Silivri Başkanı Mustafa Eren “Misafirlerimizi Silivri’ye ve Ülkemize yakışır bir şekilde karşıladık ve uğurladık.Gelen herkese teşekkür ederim”dedi.