Okçular Protokol İle Buluştu

Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü 17-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Okçuluk Turnuvası'nda 9-10 yaş kategorisinde madalya kazanan sporcuları ile protokol üyelerini ziyaret etti.

Okçular Protokol İle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Okçuluk Turnuvası’nda 9-10 yaş kategorisinde madalya kazanan sporcuları Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Gürel, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer’i ziyaret etti.

Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tamer Bıyıklı ile birlikte kulüp yöneticileri Bahadır Halvacıoğlu, Güler Sakallıoğlu antrenörler Erol Türkekul, Emre Göçmen ile birlikte dereceye giren sporcuların velilerinin katıldığı ziyaretlerde ilçe protokolü dereceye giren sporcuları tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Çıktıkları ilk resmi müsabakada göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı sporcuları ve aynı zamanda emekleri çok fazla olan başta antrenörlerimiz olmak üzere SİOKGSK Başkanı Tamer Bıyıklı nezdinde yönetim kurulunu kutlayan ilçe protokolü desteklerinin her zaman olacağını belirterek gerçekleşecek müsabakalarda daha büyük başarılar kazanılacağına inançlarının tam olduğunu belirttiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği çalışmalar ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.