Okçuluk Şampiyonları Silivri'den

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Türkiye Okçuluk Şampiyonasında dereceye giren Silivrili öğrencileri ödüllendirdi.

Okçuluk Şampiyonları Silivri'den
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya’da organize edilen 14 yaş grubu sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Okullararası Okçuluk Şampiyonası’na Silivri’den katılan Yusuf Eren Albayrak, Türkiye dördüncüsü oldu. Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri eğitmenleriyle birlikte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ve Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Işıklar ziyarette “Spor deyince ülke olarak birçoğumuzun aklına maalesef ki futbol geliyor. Ancak yerel yönetimlerin ve eğitmenlerin çocuklarımızı doğru yönlendirmeleriyle çocuklarımızı, çok çeşitli branşlarda, ülkemizin ve belki de dünyanın en bilinen isimleri haline getirmek mümkün. Bugün Silivri Belediyesi Yaz Okullarında eğitimini aldıkları Okçuluk branşını ileri taşıyan çocuklarımızın başarılarıyla Milli Takım barajına çok yaklaştığını öğrendim. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Silivrimizin adını bu branşlarda ülkemize ve dünyaya duyurmaları bizim için en büyük gurur kaynağı” dedi. 
 
İSTANBUL ŞAMPİYONU İKİNCİSİ DE SİLİVRİ’DEN
 
Aynı turnuvada İstanbul Şampiyonu ikincisi olan Dilşer Göçmen de Başkan Işıklar’ı ziyaret eden sporcular arasındaydı. Işıklar Albayrak ve Göçmen’e de altın hediye ederek, başarılarının devamını diledi.