Şahbaz son idmanını yaptı

Sezon başında Silivrispor'a transfer olan ve ligin devre arasında açılan transfer sezonunda Süper Lig takımlarından Sivas'a imza atan Ahmet Şahbaz son idmanını yaptı.

Şahbaz son idmanını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Sezon başında Silivrispor’a transfer olan ve ligin devre arasında açılan transfer sezonunda Süper Lig takımlarından Sivas’a imza atan Ahmet Şahbaz son idmanını yaptı.

 

Ligde fırtına gibi esen Silivrispor’da oyunculara kanca takan büyük takımlar ilk olarak başarılı defans oyuncusu Ahmet Şahbaz’ı takımdan kopardı. Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile 3,5 yıllık anlaşma yapan genç oyuncu Silivrispor’un devre arası Antalya kampında takım arkadaşlarıyla son idmanını gerçekleştirdi. Transferin ardından kısa bir açıklama yapan Ahmet Şahbaz; “Silivrispor benim için bir dönüm noktası oldu. Burada birbirinden değerli arkadaşlıklar edindim. Başka büyük kaptan Özgür Kurt abim olmak üzere takımdaki tüm arkadaşlarım yaptığım transfer için benimle birlikte sevindiler. Her oyuncunun hayalidir Süper Ligde oynamak ve ben bu hayali gerçekleştirebilmek adına ilk imzamı attım. Benim bu transferimde katkısı olan tüm büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim. Silivri ve Silivrispor’un kalbimde her zaman yeri ayrı olacaktır” dedi.