Saral ' Galibiyetten başka çaremiz yok'

BAL liginde bugün Çerkezköy deplasmanında üç puan mücadelesi yapacak Silivrispor'un bu maçtan galibiyette ayrılacağını belirten kulüp Başkanı Mustafa Saral başka çarelerinin olmadığını ifade ederek bu konuda teknik heyete ve oyunculara güvendiğini söyledi.

Saral ' Galibiyetten başka çaremiz yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda artık puan kaybına tahammülleri olmadığını sözlerine ekleyen Saral bu önemli deplasmandan üç puanla dönerek moral bulmak istediklerini ifade etti.

Bal liginde ligin ikinci yarısında oynadığı iki karşılaşmadan da puan kaybı ile ayrılan Silivrispor yaptığı teknik direktör değişikliğinin ardından bugün Çerkezköyspor karşısında üç puan mücadelesi verecek. Bugün deplasmanda oynanacak olan önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılacaklarını söyleyen kulüp Başkanı Mustafa Saral hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Başkan Saral “ Grubumuzda ligin ikinci yarısında oynadığımız iki karşılaşmada aldığımız puan kayıpları moral ve motivasyon olarak bize çok etkiledi. Bugün oynayacağımız karşılaşma öncesi teknik heyet değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Tekin Aslıhan hocamızla idmanlara başladık. Takımdaki oyuncuları tanıyan bir hoca, iki gün takımla birlikte idman yaptılar. Çerkezköyspor karşılaşması grubumuzda dönüm noktası olan bir karşılaşma bu maçtan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Zor bir maç

Çerkezköyspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak haftalar sonrası üç puana imza atmak istediklerini söyleyen Silivrispor kulübü Başkanı Mustafa Saral “Grubumuzda oynayacağımız karşılaşma çok önemli. Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Maçın çok zor olacağını sanıyorum. İki takımda galibiyet için mücadele edecek. Maçtan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Teknik heyete ve oyunculara güveniyorum

Sİlivrispor’un Çerkezköyspor’a hazır olduğunu belirten kulüp Başkanı Mustafa Saral teknik heyete ve oyunculara güvendiğini söyledi. Başkan Saral “ Çerkezköyspor maçında teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu önemli maçtan galibiyetle ayrılarak hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

HAKAN SONKUR