Selimpaşa'dan buruk galibiyet

Selimpaşaspor, geçen hafta oynanan Günyamaç maçında hayatını kaybeden Yönetim Kurulu üyesi Turgut Şen'in acısı ile çıktığı Güneşlispor maçından 1-0 galip ayrıldı.

Selimpaşa'dan buruk galibiyet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimpaşaspor, geçen hafta Pazar günü oynanan Günyamaç maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Şen için "Ruhun Şad Olun Turgut Hoca" pankartıyla sahaya çıktı.

Maçın ilk bölümleri dengeli oyunla geçildi ve ilk yarı da yine aynı dengede devam etti. Ortasaha mücadeleleriyle oynanan ilk yarının sonunda golsüz eşitlik vardı. Maçta ikinci yarının başlamasıyla birlikte rakibi karşısında üstünlüğü ele alan Selimpaşaspor, kazanma hırsıyla çıktığı maçın ikinci yarısında dakikalar 60’ı gösterirken aradığı golü buldu.

Selimpaşaspor atağında defans arkasına atılan topa iyi hareketlenen Mustafa kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Golden sonra da etkili oyununu devam ettiren Selimpaşaspor karşısında Güneşlispor maçın son anlarında etkili olsa da maç Selimpaşaspor’un tek gollü galibiyeti ile sona erdi.

Ligde oynadığı 3 maçı da 3 puanla kapatan Selimpaşaspor, böylece acılı yüreklere de bir nebze su serpmiş oldu. Bayram haftasında bay durumda olan Selimpaşaspor, bayram hediyesini de almış oldu.