Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları Açılıyor

Silivri Belediyesi’nin, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Yaz Spor Okullarının açılışı 18 Haziran’da gerçekleşecek.

Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları Açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için hazırlıklara başlayan Silivri Belediyesi, Yaz Spor Okulları çalışmalarını başlattı. Bu yıl Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen Yaz Spor Okullarında, 8 ayrı branşta eğitim verilecek.

Tenis, Futbol, Basketbol, Badminton, Voleybol, Engellilere yönelik eğitsel oyunlar ve Taekwondo branşlarında ücretsiz eğitimlerin verileceği Yaz Spor Okulları’nda, Sabah Sporları da yapılacak. 08- 16 yaş grubu öğrencilerin katılabileceği Yaz Spor Okulları için kayıtlar Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınmaya devam ediyor.

“Sporun, birleştirici, insan ruhunu güçlendirici, kardeşliği, barışı sağlayan, hemşerilik bilincini yükselten anlayışını, bu kente yaymayı amaçlıyoruz” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 18 Haziran 2011 Cumartesi Günü saat 16.00’da Silivri Sahili’nde açılışı yapılacak Yaz Spor Okulları’na tüm çocukları davet etti.