Silivri 'de Golf Heyecanı

28-29 Nisan 2012 tarihlerinde, TGF Federasyon Kupası mücadelesinde büyük bir heyecan yaşanacak

Silivri 'de Golf Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Golf Federasyonu takviminde yer alan Federasyon Kupası 28-29 Nisan tarihlerinde Klassis Golf Kulübü'nde yapılacak. 1998 yılından itibaren yapılan ve Türkiye Golf Federasyonu'nun en özel ve prestijli turnuvalarından olan Federasyon Kupası bu yıl 15. kez yapılacak. Turnuvada bu sene 88 kişi mücadele edecek.

Türkiye Golf Federasyonu Golf Yarışma Yönetmeliği kuralları ve Yarışma Tertip Kurulunun belirleyeceği Yerel Kurallar çerçevesinde, 2 gün toplam 36 çukur medal oynanacak. Erkekler kategorileri sarı tee'lerden, bayanlar kategorileri kırmızı tee'lerden oynayacaklar.

Erkek ve bayan gross skor birincilerine birer kupa verilecek ve en iyi gross skoru yapan oyuncunun adı TGF Federasyon Kupası üzerine yazılacak. Ayrıca net skor, kategori 1, 2, ve 3. gelen sporculara kupa verilecek. Gross birincisinin belirlenmesinde farklı tee'lerden oynayan oyuncular için Course Rating değerleri dikkate alınacak.

Gross sıralamada, aynı tee'lerden oynayan birincilerdeki eşitlik durumunda "Play Off" uygulaması yapılacak. Birinci belirlendikten sonra diğer oyuncuların sıralamasında son 18, 9, 6, 3 ve son çukurların gross skorları değerlendirilecek. Net sıralamada eşitlik durumunda son 18, 9, 6, 3 ve son çukurların net skorları değerlendirilecek