Silivri Karate dünya sıralamasında!

İstanbul'da bu yıl 30 yaşını dolduran Uluslararası Boğaziçi Turnuvası sona erdi. Türk karatesinin en köklü organizasyonu olan turnuvada üç gün boyunca 25 ülkeden 108 kulüp,1502 sporcu mücadele etti. Turnuvada Silivri Karate Spor Kulübü, Milli Takımımızın ardından aldığı karşılaşmalarla turnuvayı 7 Altın 8 Gümüş ve 6 Bronz madalya alarak 3.sırada tamamladı.

Silivri Karate dünya sıralamasında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin en köklü karate turnuvası olma özelliğine sahip Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası bu yıl 30'uncu yaşını doldurdu. 3-5 Şubat tarihlerinde Bağcılar'da düzenlenen dev turnuvada üç gün boyunca 25 ülkeden toplam 1502 sporcu mücadele etti.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda 135 dalda madalya sahiplerini bulurken, Türkiye tüm kategorilerde kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Büyükler kategorisinde müsabakalarının yapıldığı kapanış gününde sporcular ferdi kumite, ferdi kata, takım kumite ve takım kata kategorilerinde zirveye çıkabilmek için kıyasıya mücadele verdi.

Milli takımlar düzeyinde yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerinde 347 Türk sporcu tatamide ter dökerken, Türkiye genel madalya sıralamasında zirveye çıktı. Organizasyonda milli takımlar düzeyinde Azerbaycan 19 madalya ile ikincilik koltuğuna oturdu. Genel klasman üçüncülüğünü ise 14 madalya kazanan Ukrayna elde etti. Turnuvaya katılan 17 ülke de en az birer madalya kazanma başarısı gösterdi.

Silivri Karate dünya sıralamasında

Silivri Karate dünya sıralamasında

Silivri Karate dünya sıralamasında