Silivri kendini fazla sıkmadan 2-1

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor evinde konuk ettiği Tokatspor'u 2-1 yenerek grupta rahat bir galibiyete ulaşarak son haftalardaki beraberlik serisini de bozarak uzun bir aradan sonra galibiyetle de tanışmış oldu.

Silivri kendini fazla sıkmadan 2-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası oldukça vasat bir mücadeleye sahne olan maçta Silivrisporlu oyuncular kendilerini zorlamadan sonuca gitti. Ligde düşmesi kesinleşen ikinci takım konusunda olan ve tamamen genç bir kadro ile sahaya çıkan Tokatspor karşısında Silivrispor sonuca zorlanmadan gitti. Müsabakaya hızlı başlayan Silivrispor Tokat ceza alanı içine Emrah Bedir ile girdi.

Emrah topla kalecinin üstüne gittiğinde düşürülmesine maçın hakemi penaltı atışına hükmetti. Müsabakanın daha 3. dakikasında Emrah Bedir kullandığı penaltı atışını gole çevirdi ve skoru 1-0 yaptı. Bu erken golün ardından ataklarını daha sıklaştıran Silivrisporlu oyuncular aradıkları ikinci golü bir türlü bulamadılar. Birbiri ardına yakalanan net pozisyonları değerlendiremeyen Silivrispor soyunma odasına 1-0 galip girdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Silivrispor’da forvet oyuncuları adeta gol kaçırma yarışmasında gibiydi. Müsabakanın 59. dakikasında Silivrispor ceza alanı içine sol çaprazdan giren Talha orta şut karışımı vuruşu ağlarla buluştu ve durum birden 1-1 oldu. Bu golle şok olan Silivrili oyuncular daha baskılı bir oyun çıkarmaya başladılar. Müsabakanın 60. dakikasında Erçağ sağ çaprazdan mükemmel bir orta çıkardı, arka direkte bomboş kalan Deniz Bağlan kafa ile durumu 2-1’e taşıdı. Bu golden sonra oyunu biraz daha rölantiye alan Silivrisporlu oyuncular oyunun böyle bitmesini sağladı. 2-1 biten maçın ardından Silivrispor uzun bir aradan sonra evindeki beraberlik serisini bozdu ve taraftarlarına galibiyet hediye etti.

Stat: Silivri

Hakemler: Özgür Reha Alıcı, Emrah Uluçay, Mehmet Kirişçioğlu

Silivrispor: Mert 9, Deniz 9, Evren 9, Enver 9, Mehmet 9, Sercan 9 (63’ Gökhan 9), Ali 9 (74’ Güney 9), Emin 9 (88’ Emre 9), Çağrı 9, Emrah 9, Erçağ 9

Tokatspor: Mikail 8, Birkan 8, Ulaş 8,Kağan 8, Metehan 8 (73’ Baran 8), Muhammet 8, Ahmet Talha 8, Eren 8, Yunus 8 (46’ Berkcan 8), Furkan 8, Yasir 8 (90’ Tahir Mert 8)

Skor: 2-1

Goller: 3’ Emrah, 60’ Deniz (Silivri), 59’ Talha (Tokat)