Silivri rahat bir nefes aldı

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve hesapları yapan Ankara Demirspor kolay bir galibiyet beklediği Silivri deplasmanından eli boş döndü.

Silivri rahat bir nefes aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Hafta içi büyük bir para krizi yaşayan ve maça iki gün kala idmanlara dahi çıkılmayan Silivrispor’da kendilerine son derece güvenen oyuncular maçı almasını bildi. Doksan dakika boyunca üstün bir oyun sahneleyen Silivrispor’da goller İsmail ve Orhan’dan geldi. Kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Ankara Demir’i sahasına hapseden Silivrisporlu oyuncular özellikle ilk yarada İsmail ile farkı da kaçırdı. Silivrispor üç haftalık kötü gidişe son vermek için çıktığı karşılaşmada Ankara Demirspor’u 2-1 yenerek üzerindeki kötü bulutları dağıttı.  Maçın bitiş düdüğü ile birlikte teknik heyet ve futbolcular kenetlenerek kendilerine alkışlarla destek veren taraftarları selamladılar.

 

İlk yarı Silivri üstünlüğü

Silivrispor karşılaşmaya hızlı başladı. Müsabakanın daha8.dakikasında Ankaralı oyuncu Hüseyin topu kafa ile kalecisi Gökhan’a geri pası olarak verdi, geri pas beklemeyen kaleci Gökhan’dan top sekti fakat İsmail’in gerisinde kalınca topu kaleci Gökhan ikinci hamlede kontrol etti. 13. dakikada Hüseyin Silivrispor ceza alanı dışından topa sert vurdu, defansta Ender’e çarpan top yön değiştirse de kaleci Rasim topu bloke etti. 29. dakikada Silivrili Oğuz sağdan etkili kesti, defans topu kafa ile ceza alanı dışına uzaklaştırdı. 31. dakikada Mustafa iyi ve zamanlamalı bir pasla İsmail’i defansın arkasında topla buluşturdu, İsmail ceza alnına girerken şık bir hareketle Ümit’ten sıyrıldı ve kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı, İsmail kaleciyi de çalımlamaya kalkınca kaleci Gökhan topa sahip oldu. 37. dakikada İsmail bu kez İrfan’ın ara pası ile ceza yayı üzerinde topla buluştu, iki rakibinden sıyrıldıktan sonra kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı, kaleci Gökhan topu yumrukladı. 45+1. dakikada İrfan yine İsmail’i ceza alanı içinde topla buluşturdu bu kez İsmail tek vuruşla topu doksandan ağlara gönderdi 1-0. Bu golün ardından müsabakanın ilk yarısı da tamamlanmış oldu.

 

İKİNCİ YARIDA ETKİLİ BİR SİLİVRİ

Müsabakanın ikinci yarısına da Silivrispor etkili başladı. Maçın daha 46.dakikasında bir korner atışı kazanan Silivri takımı bu sağ taraftan kullanılan korner atışında İsmail ön direkte kafa ile kaleye doldurdu, arka direkte Orhan topu kafayla ağlara gönderdi ve durumu 2-0 yaptı. Maçın 80.dakikasında Ankara takımının kullandığı korner atışında mükemmel bir zamanlama ile topla buluşan Tunahan takımını umutlandıran golünü kaydetti 2-1. Maçın son bölümlerinde de bir başka gol olmayınca müsabaka 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

Stat: Silivri

Hakemler: Halil Sayın, Soner Akgün, Helim Aksoy, Hasan Hacısalihoğlu

Silivrispor: Rasim 7, Muharrem 7, Orhan 7, Ender 7, Oğuz 7, Özer 7, İrfan 7, Yunus 7 (39’ Özgür 6), Samet 7 (87’ Murat 4), Mustafa 7 (76’ Ömer 5), İsmail 7

Ankara Demirspor: Gökhan 6, Fatih 6, Erkut 6, Hüseyin Erol 6, Hüseyin Bak 6, Ümit 6, Emre 7, Onur 6 (71’ Muhammet 4), Tunahan 6, Umut 7, Yaşar 7

Goller: 45’ İsmail, 48’ Orhan (Silivri), 80’ Tunahan (Ankara)