Silivri Stadı Halka Açıldı

Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Koşabiliyorsan koş' projesi, 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü 06.30'da başladı. İlk gün koşanlar arasında AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca da yer aldı.

Silivri Stadı Halka Açıldı

Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Koşabiliyorsan koş” projesi, 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü 06.30’da başladı. Proje kapsamında yaz mevsimi süresince isteyen herkes 06.30-08.00 saatleri arasında Silivri Stadı’nda beden eğitimi öğretmenleri nezaretinde spor yapabilecek. Projenin ilk gününde AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, daire müdürleri ve vatandaşlar yer aldı. Silivri Stadı’nda tempolu yürüyüş ve koşu yapan sporseverler, beden eğitimi öğretmeni nezaretinde kültür-fizik hareketleri de yaptı.

 

TAEKWONDOCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Polis Güçleri Dost Kulüpler İller Arası Taekwondo Şampiyonası’nda ilçemizi başarıyla temsil eden ve 5 altın, 3 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak takım halinde 2. Olan Silivri Taekwondo Kulübü sporcuları, sabah sporunun ardından düzenlenen törende ödüllendirildi.