Silivri Stadı kullanılmaz halde

Geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz kişilerce soyunma odalarında bulunan tüm musluk ve bataryaların çalınması ve lavaboların da kırılması ile gerçekleşen olayın faalleri aranmaya devam ediyor.

Silivri Stadı kullanılmaz halde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Stadı önceki akşam kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu. Kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen soygunda stat içinde bulunan tüm soyunma odalarının musluk ve duş bataryaları çalındığı ve yine soyunma odaları ile tuvaletlerdeki tüm lavabolara da zarar verildiği bildirildi. Konu ile ilgili Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattığı da gelen bilgiler arasında. İlçe emniyet müdürlüğünce yapılan olay yeri incelemesinde stada zarar verenlerin parmak izlerine ulaşıldığı ve en kısa zamanda da olayı gerçekleştirenlerin de yakalanıp yargı önüne çıkarılacağı da gelen bilgiler arasında.

MAÇLAR İPTAL OLUR

Silivrispor yönetim kurulunun acil olarak toplandığı ve verilen hasarın giderilmesi için gerekli mercilerle irtibata geçtiği bildirildi. Stadın bu hali ile profesyonel maçların oynatılamayacağı da bildirildi. Hiçbir soyunma odasında duş ekipmanları ve lavaboların olmaması nedeni ve suların da akmaması sonucunda maçların bu statta oynatılamayacağı da gelen bilgiler arasında.

MASRAF ÇIKARTIYORUZ

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; "Silivrispor’un yine kendi sahasındaki maçları deplasmanda oynamaması adına elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz. Oluşturduğumuz heyet stattaki masrafı çıkarıyor. Çıkan masraf ile birlikte ivedi bir şekilde tadilata girmemiz gerekiyor ki hafta sonu oynayacağımız maça stadımız yetiştirilebilsin aksi takdirde federasyonumuz statta maç oynatmaz. Bu durumla karşılaşmamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Fakat bu çalışmalarımızda yalnız kalmak bizi üzmektedir. Biz Silivrispor’un geleceğini planlama adına yatırımlar yaparken bu tür olayların yaşanması inanın ki canımızı sıkmakta” dedi.