Silivri stadında düzenleme

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Stadı'nda sürdürülen düzenlemeleri inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Silivri stadında düzenleme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor Kulübü’nün 2. Lige yükselmesinin ardından Silivri Stadı’nın Türkiye Futbol Federasyonu’nun kriterlerine uygun hale gelmesi amacıyla çalışmalar başlattı. Önceki yıllarda kulübün kullanımı için stadın bulunduğu alanda futbolcuların konaklaması için tesis binası yapan Başkan Işıklar, şimdi de tüm statta genel bir tadilat ve bakım çalışması başlattı. Işıklar, Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte çalışmaları inceledi.

 

SİLİVRİ STADI YENİLENİYOR

Silivri Belediyesi ekipleri Silivri Stadı’nda; kapalı ve açık tribünlerin tamirat, bakım ve boyalarının yapılması, protokol tribünün genişletilerek koltuklarının yenilenmesi, kapalı ve açık tribünlerde bulunan eski koltukların sökülmesi ve yerine yeni stadyum koltuğu alımı yapılması ve montajı, stadyum etrafında bulunan güvenlik amaçlı tel çitlerin eksiklerinin giderilmesi ve stadyum girişlerine yeni panel çit yapımı, taraftar giriş tribünlerine yeni demir kapı yapımı ve stadyumda bulunan tüm demir kapıların tamiratının yapılması, yedek kulübelerinin tamiratı, boyanması ve yeni koltuk alımı ile otopark çizgilerinin çizilmesi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.