Silivri Taekwondo Kuşak imtihanı

Silivri Taekwondo'da eğitim gören kursiyerlerin Kuşak imtihanı, dün akşam Kapalı spor salonunda İ.B.B Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep'in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Silivri Taekwondo Kuşak imtihanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin en aktif kulüplerinden biri olan ve özellikle velilerin her antrenmana gösterdiği yoğun katılımla her geçen gün kursiyer sayısı, aldıkları ödül ve madalya sayısını sürekli yüksekte tutan Silivri Taekwondo kulübünün düzenlediği kuşak imtihanı yine yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen kuşak imtihanına İ.B.B Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu, Milli Eğitim müdürü Ahmet Ay, Milli eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun, İşadamı Salih Güler, Silivrispor Voleybol takımı, davetliler ve veliler katıldı.

Kulüpte eğitim alan 145 kursiyere yeni kuşakları katılımcılar tarafından takıldı. Kulübe katkı sunanlara plaket verilmesinin ardından kursiyerler izleyicilere hazırladıkları gösterilerini sunarak show yaptılar.

Katılımcılara hitaben konuşan İ.B.B Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep “Bugün hepimizin için önemli bir gün, bizlerde sadece sizlerin mutluluğuna ortak olmak için geldim. Çocuklarımızın bu seviyeye gelmesinde emeği geçen başta Cem ve Kürşat hocamıza, İlçe şube müdürümüze, spor kulüplerimize ve öncelikle siz velilere çok teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımızı her zaman yanında olmaya devam edin, bırakmayın. Bunlar bizim ülkemizin geleceği olacaklar, yarın bakacağız ki bu çocuklar olimpiyatlara katılacaklar, dünya şampiyonalarına katılacaklar. Ülkemizin bayrağını göklere çekecekler. Çocuklarımızı desteklemeye devam edin, bırakmayın, bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek vereceğiz. Bu çocuklarımızı spora kazandırdığımız zaman kötü alışkanlıklardan kurtarmış olacağız. Hatta çevrenizde ki çocukları spora yönlendirin, teşvik edin.O çocukları da ülkemize Türk sporuna kazandıralım” dedi.