Silivri takımlarında 2. Amatör heyecanı başlıyor

TFF İstanbul 2. Amatör Lig hafta sonu oynanacak olan ilk müsabakalar Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla start alıyor, Silivri takımlarının ilk üç grupta yer aldığı ligde 1. Amatör Kümeye çıkma savaşında Silivri kulüpleri birbirleriyle ve rakipleriyle mücadele etmeye hazırlar.

Silivri takımlarında 2. Amatör heyecanı başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk üç grupta 8 Silivri takımının mücadele edeceği TFF İstanbul 2. Amatör Lig hafta sonu başlıyor. Birinci grupta Silivri’yi Kadıköyspor ve uzun yıllar lige ara veren ve yeniden federe olma hakkı kazanan Değirmenköyspor mücadele edecekler. Bu grupta takımların ilk hafta maçları ise Kadıköyspor evinde Çatalca temsilcisi Gümüşpınar ile oynayacak. Değirmenköyspor de evinde Esenyurt temsilcisi Esenyurt Gümüşhane takımı ile üç puan sınavına çıkacaklar. Grupta diğer maçlar ise Subaşıspor-Çanakça takımı ile, Çakılköy-Celaliyespor ile, Haraççıspor-Yalıköy ile karşılaşacak.

2. GRUPTA 4 TAKIM

2. grupta 4 Silivri takımı mücadele edecek. TFF İstanbul 2. Amatör Kümede hafta sonu 2. Grupta Beycilerspor, Büyük Çavuşluspor, Gümüşyakaspor ve Selimpaşaspor Silivri’yi temsil edecekler. Bu grupta ilk hafta maçları ise Selimpaşaspor evinde bir başka Silivri temsilcisi olan Büyük Çavuşluspor ile karşılaşacak. Beycilerspor ise diğer Silivri temsilcisi Gümüşyakaspor ile karşılaşacak. Gruptaki diğer maçlarda ise Esenkent Gençlik- TEM Terkos ile, Kamilobaspor-Ovayenicespor ile, Büyükçekmece Karadeniz-Avcılar Tahtakale Kartalları ile karşılaşacaklar.

3. GRUPTA 2 TAKIMLA MÜCADELE

3. grupta iki Silivri takımı mücadele edecek. Yıllardır bu ligde mücadele eden Akörenspor ve Mimarsinan takımları ilçeyi temsil edecekler. Silivri Mimarsinan evinde Yeşilbayır takımı ile mücdaele decek. Akören takımı ise Çatalca deplasmanında Dağyenice ile mücadelesi verecek. Gruhta diğer maçlar ise Esen Bayburt-Medicell İstanbul Mimaroba ile, Karaağaç-Esenyurt Kartal ile, Tepecik Anadolu-Arnavutköy ile mücadele edecekler.

GÜNCELLEME

Bu hafta sonu başlaması gereken TFF 2. Amatör Lig maçları kulüplerden gelen talep nedeni ile bir hafta sonraya ertelenmiştir. Kulüplerimize önemli duyurulur.