Silivri'de maçın hakemi böyle istedi 1-1

TFF 3. Lig 1. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Silivrispor evinde ağırladığı 68 Aksaray Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasıyla birlikte maçta verilmeyen penaltılar ve faullerin ardından yenilen goller akıllarda kaldı.

Silivri'de maçın hakemi böyle istedi 1-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası oldukça keyifli ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçta her iki takım da hakemden yana oldukça dertliydi. Maçın son düdüğü ile birlikte maçın orta hakemine karşı isyan eden oyuncuları sakinleştirmek oldukça zor oldu. Maça her iki takımda kontrollü bir anlayışla oyunu kendi sahalarında kabul ederek başladı. İlk dakikaların ardından her iki takım orta sahası defansları zorlamaya başladı. Müsabakanın daha 11.dakikasında Aksaray ceza alanı içinde düşünülen Emrah Bedir uzun süre penaltı itirazlarına devam etti. Maçın 23.dakikasında Aksaray ceza sahasına yüklenen Silivrispor’da ceza alanı önünde yapılan faule hakemin devam vermesi tartışmalara yol açtı. Müsabakanın ilk yarısının 29.dakikasında Aksaray ceza alanı önünde topla buluşan Hakan Sayar’ın şutunu kaleci son anda çeldi. Müsabakanın ilk yarısında gol olmadı ve 0-0 tamamlandı.

İKİNCİ YARI BASKILI SİLİVRİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Silivrispor baskılı oyununu golle süsleme niyetindeyken kalesinde kontradan pozisyonlar vermeye başladı. Müsabakanın 52.dakikasında Silivri ceza alanı içinde yaşanan karambolde Aksaraylı oyuncu Ömer arka direkte topla buluştu ve tek vuruşla topu Silivri ağlarına yolladı ve durumu 0-1 yaptı. bu golün öncesinde yapılan faulün verilmediği yönünde yapılan itirazlar netice bulmadı. Müsabakanın 73.dakikasında Silivrispor sol kanattan Deniz ile geliştirdiği atakta arka direğe iyi bir orta kesen Deniz Bağlan topu Erçağ Evirgen ile buluşturdu. Arka direkte topla buluşan Erçağ plase bir vuruşla golünü attı ve durumu 1-1 yaptı. bu golle birlikte her iki takım da karşılıklı ataklarla galibiyet golünü aradıysa da maçt başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Stat: Silivri

Hakemler: Hakan Ergin, Recep Güneş, Faruk Yağlı

Silivrispor: Burak 8, Evren 8, Oğuz 8, Mehmet 8, Bülent 8, Hakan 8 (56’ Gökhan 8), Ali 8, Emin 8 (70’ Deniz 8), Çağrı 8 (76’ Sercan 8), Emrah 8, Erçağ 8

68 Aksaray Belediye: Gökhan 8, Fuat 8, İlyas 8, Emre 8, İbrahim 8, Serhat 8 (87’ Recep 4), Ömer 8, Bora 8 (63’ Berkay 5), Enes 8, Serkan 8, Hakan 8 (69’ Taha 7)

Skor: 1-1

Goller: 52’ Ömer (Aksaray, 73’ Erçağ (Silivri)