Silivri'de Sağlık Devrimi

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği'nden dev anlaşma.

Silivri'de Sağlık Devrimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernek yönetimi, Veysel Zıroğlu başkanlığında 7 yıldan beri Türkiye Futbol Federasyonu ile çalışan Ankara Sigorta ve Bilçek Görüntüleme Merkezi ile protokol imzalayarak Silivri ilçesindeki spor kulüplerinde forma giyen sporcuların ve antrenörlerin sağlık konusunda güvence altına aldı.
Yapılan anlaşma çerçevesinde 1 Haziran 2016’dan geçerli olmak üzere 1 Haziran 2017’ye kadar anlaşmanın geçerli olduğu, bu süre zarfında Silivri ilçesindeki tüm amatör spor kulüplerinde aktif olarak spor yapan futbolcularla birlikte antrenörlerinin kulübün kaşeli ve imzalı istek kağıdı ile birlikte Bağcılar ilçesinde bulunan Özel Hospitalist Hastanesi’nde hem MR çekimlerini hem de tedavilerini ücretsiz olarak yapabilecekleri ifade edildi. Konuyla ilgili protokol Silivri Amatör Spor Kulüplerini Desteleme Derneği Başkanı Veysel Zıroğlu ile Bilçek Görüntüleme Merkezi Kurumsal Pazarlama Satış Müdürü Murat Yıldız arasında yapıldı. 1 yıl boyunca geçerli olacak protokolün tarafların memnun kalması halinde önümüzdeki sezon yine 1 yıl daha uzatılacağı bildirildi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu törende bir konuşma yapan Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Veysel Zıroğlu anlaşmanın sadece futbol kulüplerini kapsamadığını, Silivri ilçesinde faaliyet gösteren ve derneklerine üye olan bütün spor kulüplerinin bu anlaşmadan faydalanacağını söyledi.
Kaynak :İstanbulamator