Silivrili aslanlar sahaya indi

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Silivrispor yeni sezonun ilk idmanını şampiyonluk parolasıyla Silivri Stadın'da gerçekleştirdi.

Silivrili aslanlar sahaya indi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teknik patron Kadir Akbulut nezaretinde sezonun ilk idmanına çıkan Silivrispor'da Başkan Akgün Duru hastalığının nüksetmesi sebebiyle katılamadı. As Başkan Turgay Sakarya ile birlikte yönetim ve teknik kadro eksiksiz katılım sağladı. Silivri Stadında yapılan idmana izinli olan oyuncular katılmadı. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkan Silivrispor'da teknik patron Kadir Akbulut ilk günden oyuncularının adeta pestilini çıkardı.

Silivrispor, 2018-2019 futbol sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Silivri Stadında teknik direktör Kadir Akbulut yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. İdman öncesinde teknik heyet ve futbolcular basın mensuplarına poz verdi. Teknik Direktör Kadir Akbulut, çalışma öncesinde basın mensuplarının yanına gelerek, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım oynayacağımız futbol ve gösterdiğimiz ruhu herkes çok beğenir, herkes imrenerek bizi izler. Herkese iyi sezonlar diliyorum” ifadelerini kullandı.