Silivrili bayanlara çirkin saldırı!

İlçemizi profesyonel ligde temsil eden Silivrispor Bayan Voleybol takımı lig maçında 3-1 galip gelmelerinin ardından Yalova'da saldırı girişiminde bulunuldu.

Silivrili bayanlara çirkin saldırı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçemizi profesyonel ligde temsil eden Silivrispor Bayan Voleybol takımı lig maçında 3-1 galip gelmelerinin ardından Yalova’da saldırı girişiminde bulunuldu.

 

Türkiye Voleybol 3. Ligi’nde mücadele eden Silivrispor Bayan Voleybol takımımız ligin ikinci yarısının ilk maçında Yalova Çiftlikköy maçının ardından çirkin saldırı yapıldı. Lige verilen 20 günlük aranın ardından ikinci yarının ilk maçında karşılaştığı Yalova Çiftlikköy müsabakasından 3-1 galip ayrılan temsilcimiz bayanlarına, teknik heyete ve hakem heyetine Çiftlikköy Kulüp yönetimi ve taraftarlarca fiili saldırı da bulunuldu.

 

Saldırı sonrasında müsabaka esnasında salonda bulunan güvenlik güçlerinin olaylara vaktinde müdahalede bulunmaları ile olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı. Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gencoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak yaşanan bu tatsız olayı kınıyoruz. Genç kızlarımızla mücadele ettiğimiz ve tarihinde olayların yaşanmadığı bir lig olan Voleybol’da böyle olayların yaşanması ise üzücüdür. Takımımıza ve teknik heyetimize fiili saldırı girişiminde bulunan spor düşmanları hakkında hukuki her türlü girişim için talimatlarımız verilmiştir. Bir daha bu tür olayların yaşanmaması için de federasyona dilekçelerimizi vermiş buluyoruz ve acil bir toplantı organize edilmesini yönetim olarak talep ettik. Zorlu geçen bir müsabakanın ardından aldığımız galibiyetle ligin ikinci yarısına iyi başladık. Bundan sonra da alacağımız iyi skorlarla ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.