Silivrili kızlar, Ekolspor'u kolay geçti 3-1

İstanbul Mahalli Ligde mücadele eden Silivrispor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı hafta sonu deplasmanda oynadığı Ekolspor maçını 3-1 kazanarak zirve yolunda önemli bir rakibini daha geride bıraktı.

Silivrili kızlar, Ekolspor'u kolay geçti 3-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antrenörlüğünü Umut Tilev ve Melek Top’un yaptığı Silivrispor Yıldız Kızlar Voleybol takımı rakibini 3-1 yenmesini bildi. İstanbul 50. Yıl Spor Salonu’nda karşılaştığı Ekolspor takımını 3-1 yenen yıldız kızlar önemli bir galibiyet daha aldılar. Zorlu geçen maçta setler ise 25-19, 25-22,25-5 Silivrispor lehine sonuçlanırken kaybedilen tek set ise 23-25 oldu. Yaklaşık iki saatin üstünde bir sürede oynanan zorluk seviyesi yüksek maçta Silivrisporlu oyuncular ise Sude Ercan, Nilsu Küçük, Dilara Top, Yağmur Berrak Ergen, Sinem Uğurlu, Gamze Arı, Sude Kapucu, Özlem Acar, İclal Sezer, Tuğba Yazar, Gözde Üstüner, Nida Alpaydın, İlke İrem Kurt ve Gözde Kaçar olarak maça çıktılar.

Oynanan maçların ardından gruplarında önemli başarılara imza atan Silivrili kızların antrenörleri Umut Tilev ve Melek Top gösterilen başarıların artarak devam edeceklerini de belirttiler. İstanbul Mahalli Ligi’nde mücadele eden Silivrispor Yıldız Kız Voleybol takımı zorlu maçlarından azimleri ve hırslarıyla birlikte galibiyet serilerine devam etmekteler.

enginakin.com.tr