Silivrili Okçular Şampiyonaya hazır

Türkiye Okçuluk Federasyonu (TOF) tarafından 9-12 yaş gruplarında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Silivrili okçular sıkı hazırlandı. 10-12 Ağustos tarihleri arasında Samsun'un ev sahipliğinde ki şampiyonaya 17 Silivrili sporcu katılacak.

Silivrili Okçular Şampiyonaya hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tamer Bıyıklı başkanlığındaki Erol Türkekul ve Emre Göçmen’in antrenörlüğünü yaptığı Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü üyesi 17 sporcu, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Silivri Stadı yanındaki alanda idmanlarını hız kesmeden sürdürüyor. Genç sporcular Silivri’ye şampiyonluk getirmek için iddialı olduklarını belirttiler.

Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Tamer Bıyıklı “10/12 Ağustos tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Şampiyonaya hazırlanıyoruz.17 sporcu ile katılacağız. Bizler sporcularımızla birlikte Silivri’mize şampiyonlukla dönmek için oldukça iddialıyız” dedi.

“Kuruluşundan bu yana bizleri hiçbir konuda desteğini esirgemeyen Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar ve Silivri Esnaf Odası Başkanı Sayın Nuray Koçer başta olmak üzere destek olan kurum, kuruluş ve firmalara teşekkür ediyorum”