Silivrili Yusuf Eren Milli Takım Yolunda

2-3 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Fatih Spor Kompleksi Tesisleri'nde düzenlenen Kapalı Salon İl Şampiyonasında 1. Olarak altın madalya alan Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yusuf Eren Albayrak 14-17 Aralık 2017 tarihinde Samsun'da düzenlenen Federasyon Kapalı Salon Kupasında ilk 32 sporcu arasında 24. Sırada yer alarak milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı.

Silivrili Yusuf Eren Milli Takım Yolunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2-3 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Fatih Spor Kompleksi Tesisleri’nde düzenlenen Kapalı Salon İl Şampiyonasında 1. Olarak altın madalya alan Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yusuf Eren Albayrak 14-17 Aralık 2017 tarihinde Samsun’da düzenlenen Federasyon Kapalı Salon Kupasında ilk 32 sporcu arasında 24. Sırada yer alarak milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı.

1023 sporcunun katıldığı yarışmada 235 sporcu arasında 24. Sırada yer alan Albayrak ocak ayında gerçekleştirilecek olan milli takım seçmelerinde yarışarak milli takıma girmek için mücadele verecek. Milli takıma girmesi durumunda Yusuf Eren Albayrak Şubat 2017 tarihinde Amerika’da gerçekleştirilecek olan Kapalı Salon Dünya Kupasında ülkemizi temsil edecek.

BIYIKLI: “Milli Takım Gururunu Sporcumuzla Birlikte Tüm Silivri’ye Yaşatmak İstiyoruz.”

Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tamer Bıyıklı “İstanbul’da gerçekleştirilen müsabakada 1. Olarak altın madalyayı Silivri’mize kazandıran Yusuf Eren Albayrak bizleri bir kez daha gururlandırdı. Bu noktaya gelmek için çok çalıştı. Şimdi önümüzde ocak ayında Ankara’da gerçekleştirilecek olan milli takım seçmeleri var. Daha iyi hazırlanarak sporcumuzun milli takıma seçilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Amacımız sporcumuz ile birlikte Silivri’mize Milli Takım coşkusunu yaşatmak. Yusuf Eren Albayrak ile müsabakada yarışan sporcularımızı, antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının daim olacağına inanıyorum.” dedi