Silivrispor 0 - Şanlıurfaspor 2

Kendi saha ve seyircisi önünde bir türlü istediği skorları alamayan Silivrispor evinde ağırladığı Şanlıurfa takımına da yenildi.

Silivrispor 0 - Şanlıurfaspor 2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendi saha ve seyircisi önünde bir türlü istediği skorları alamayan Silivrispor evinde ağırladığı Şanlıurfa takımına da yenildi.

Stat: Silivri

Hakemler: Veli Karakaya, Ercan Aydın, Yusuf Doğan, Alper Oran

Silivrispor: Onur 4, Doğan 4 (87’ Mehmet Burak 4), Fuat 4, Yusuf 4, Yunus 4, Serdar 4 (76’ Barış 4), Oğulcan 4, Süleyman 4, Kazım 4 (68’ İbrahim 4), İsmail 4

Şanlıurfaspor: Ömer 6, Oğuzhan 6, Artun 6, Hüseyin 6, Mehmet 6, Emir 7 (64’ Mertcan 6), Nuri 7, Feridun 7 (71’ Fahri 5), Tolgahan 6 (84’ Talha 4), Muhammed 6, İzzet 6

Skor: 0-2

Goller: 3’ Nuri, 89’ Hüseyin (Urfa)

TFF 2. Lig Beyaz Grupta alt sıralardan kurtulmak için mücadelesini veren Silivrispor evinde grupta yenilgisiz yoluna devam eden Şanlıurfa takımı ile yaptığı mücadeleyi 2-0 kaybetti. Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galip gelmek isteyen Silivrispor 90 dakikanın sonunda kaybeden taraf olarak ligdin dibine adeta demir attı. Maça konuk ekip hızlı başladı ve daha ilk dakikalarda silivrispor kalesine yüklenmeye başladı. Maçın daha 3.dakikasında Silivri kalesinin sol çaprazından kazanılan serbest atışta ceza alanı içine yapılan ortayı iyi takip eden Nuri Terliksiz kafa vuruşu ile durumu Urfa lehine 1-0 yaptı. bu şok golün ardından toparlanamayan Silivrispor defansı üstünde baskı kuran Şanlıurfa takımı 6.dakikada bir penaltı atışı kazandı. Urfa adına kazanılan bu penaltı atışını Artun Akçakın kullandı. Topun başına geçen Artun plase bir vuruş yaptı, Silivri kalecisi Onur’un parmaklarına çarpan top direğe de çarptı ve gol olmadı. Kaçan penaltının ardından oyunun kontrolünü eline alan Şanlıurfa takımı istediği gibi oyunu yönlendirdi. Müsabakanın ilk yarısı atılan tek golle Urfa’nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARI İSTEK VARDI

İkinci yarının başlaması ile birlikte oyuna denge getiren Silivrispor birbiri ardına pozisyonlar üretmeye başladı. Özellikle İsmail Düzgün ile girilen pozisyonlarda Urfa kalecisi Ömer yerinde müdahalelerle pozisyonları bertaraf etti. Daha istekli bir oyun sahneleyen Silivrispor aradığı golü bir türlü bulamadığı dakikalarda Urfa takımı etkili olmaya başladı. Müsabakanın 89.dakikasında Silivri ceza alanı içine giren Urfalı oyuncu düşürülünce maçın hakemi penaltı atışına hükmetti. Urfa adına kazanılan bu penaltı atışını bu kez Hüseyin Kala kullandı ve gole çevirdi. Bu golün ardından maç 5 dakika uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında da etkili olamayan Silivrispor evinde yine yenildi ve 1 puanla ligin dibindeki yerini korudu.