Silivrispor 3.Lige Çok Yakın

Mazisi başarılarla dolu Silivrispor, 3. Lige yükselme grubu birinci tur eleme maçında Afyon Temsilcisi Emirağspor'u 4 – 0 gibi net bir skorla devirerek, adını finale yazdırdı. Takımın başarısını kutlayan ilk isim Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar oldu.

Silivrispor 3.Lige Çok Yakın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz olan Silivrispor, Bursa Osmangazi Demirtaş Stadı’nda Emirağspor’la oynadığı 3. Lige yükselme grubu birinci tur eleme maçını 4 – 0 skorla aldı. Silivrili futbolseverler, Demirtaş Stadı’nı adeta Silivri Stadı’na çevirdi.

 

SİLİVRİ BURSA’YA AKIN ETTİ

22 Nisan 2012 Pazar günü oynanan Silivrispor – Emirdağspor doksan dakikasında, Silivri Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Bora Balcıoğlu aynı zamanda Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı vekaleten protokolde yerini alırken, Belediye Meclis Üyeleri Rafet Keskin, Cafer Bilgiç, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İdarecileri, Silivri Amatör Spor Kulüplerinin Başkanları ve Yöneticileri, Teknik adamlar, eski yöneticiler ve yüzlerce futbolsever Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral ile Silivrispor camiasını yalnız bırakmadılar.

 

BAŞKAN IŞIKLAR’DAN BAŞARI DİLEKLERİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, verdiği talimatla maçın oynanacağı Demirtaş Stadı’na Silivrisporumuza 3.lig yolunda başarılar dilerim pankartı yanı sıra Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıolu’nun ve Silivrispor Yönetim Kurulu’nun Bursa’ya başarılar dileyen pankartı spor otoritelerinin takdirini topladı. Ayrıca maç başlamadan telefon aracılığıyla soyunma odasında futbolculara bir konuşma yapan Belediye Başkanı Işıklar; “Çok önemli bir maça çıkıyorsunuz. Bizler sizlere yürekten inanıyoruz ve finale Silivri’nin adını yazdıracağınıza inanıyoruz. Final maçında ben de tribünde olacağım. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum” derken futbolculardan büyük alkış aldı.

 

STAD: Bursa Osmangazi Demirtaş Stadı

 

HAKEMLER: Emrah Yılmaz 9 Turhan Akbaş 9 Onur Yoldaş 9

 

SİLİVRİSPOR: Hamdi 9 Fatih 8 (Dk.79 Ersal 7 ) Vahit 8 Özgür 9 Musa 9 Nazif 8 Metin Erdem 8 Metin Paluli 8 Ali Yavuz 8 ( Dk.62 Şener 7 ) Cemal 9 Aydın 9 ( Dk.72 Gökhan 7 )  

 

EMİRDAĞSPOR: Aydın 5 ( Dk.46 Ufuk 4 ) Y.Can 5 Melih 5 Serhat 5 Erkut 5 Erdal 5 Erhan 5 ( Dk. 62 Deniz 5 ) Nevzat 5 Mustafa 5 Zafer 5 Cüneyt 5 

 

GOLLER: Dk.5 – 8 Cemal - Dk.23 Volkan – Dk.67 Aydın

 

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Karşılaşma öncesi sahaya inen Silivri Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Bora Balcıoğlu, maçın hakem triosu, federasyon denetçileri ve saha komiserlerine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar adına kalem seti ve çiçek takdim ederek başarılar diledi.

 

KIRMIZI LACİVERTLİLERDEN SEVİNÇ GÖSTERİLERİ

Maça çok hızlı başlayan Silivrispor ilk sekiz dakikada Cemal ile bulduğu gollerle adeta rakibine şok etkisi yaptı. Oyunu istediği gibi yönlendiren temsilcimiz oyunun kontrolünü doksan dakika elinde tutarak Emirdağspor’a gol izni vermedi. Silivrispor’u farka götüren goller Cemal iki Metin Erdem ve Aydın’dan gelirken, kaleci Hamdi dakikalar 37’yi gösterdiğinde Nevzat’ın penaltısını kurtararak maça damgasını vuran isimlerin başında geldi. Maçın bitiş düdüğünün ardından taraftarı ile bir bütün olan kırmızı lacivertliler dakikalarca sevinç gösterilerinde bulundu.

 

SARAL; “KATKISI OLAN HERKESİ KUTLUYORUM”

Maç sonrası Kulüp Başkanı Mustafa Saral teknik kadroyu ve futbolcularını ek tek kutlarken “Bu iş bir ekip işi. Malzemecisinden, futbolcusuna, teknik kadrosundan yönetimine, masöründen taraftarına tek vücut olduk. Kulüpler Birliği ve Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Katkısı olan bize destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Bursa’dan alnımızın akı ile çıktık. Önümüzde sadece bir doksan dakika kaldı. 3.lig Silivri’nin hakkı” dedi.

 

BALCIOĞLU; “SİLİVRİ 3.LİGE HAZIR”

Silivrispor’u Bursa’da yalnız bırakmayan Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu; “İstanbul ve Türkiye geneli başarılara imza atan Silivrisporumuz ilçeye ayrı bir heyecan ayrı bir hava getirdi. Silivri taraftarı ile alt yapı ve fizik şartları ile profesyonel lige hazır. İlçemizde bulunan amatör kulüplere büyük katkı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a şahsım ve kulüpler adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hafta sonu 3.lig adına bir doksan dakika daha kaldı. Silivrisporumuzun onu da aşacağına yürekten inanıyorum. Başta Yönetim Kurulu olmak üzere Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.   

 

TELEFONLA TEBRİK YAĞMURU

Bursa’da maç boyu ve maçın ardından telefonlar hiç susmazken, Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Kaymakam Salih Keser, Silivrispor kafilesini telefonla arayarak başarılarını kutlayan ilk isimler oldular.

 

TEK HEDEF 29 NİSAN

3.Lig yolunda önünde doksan dakika kalan Silivrispor rakibini heyecanla beklerken, 29 Nisan Pazar günü oynayacağı maça odaklandı.