Silivrispor-Adapazarı Maçı 2-1

Silivrispor BAL'da maçların bitimine bir hafta kala kendi evinde Adapazarspor'u 2-1 yenerek ikinciliği garantileyerek Play Off a kaldı. Adapazarıspor un Play Off a kalabilmesi için mutlak galip gelmesi gereken karşılaşmadan mağlup ayrılması konuk ekibin tüm umutlarını yitirmesine neden oldu.

Silivrispor-Adapazarı Maçı 2-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

STAD: Silivri

HAKEMLER: Hakan Semerci  8,Dilek Özdemir 8 ,Serkan Gündoğan 8

SİLİVRİSPOR: Hamdi 9, Fahit 8 , Vahit 8,  Özgür 9  , Musa 8 , Yunus 8 , Metin 8 ( Cemal 7 ) , Nazif 9 ( Gökhan 7 ),  ,Ali Yavuz 8 , Aydın 8 ( Volkan 7 ) , Metin 8.

ADAPAZARISPOR: Serhat 6 , İhsan 6  , Semih 7 , Leadro 8 , KemaL 6, Kerem 6 , Fatih  5 ( İgwe 7 ) , Sezer 6 , Zülküf 7 , Semih 7 , Metin 6 ( Mesut 6 )

GOLLER : Özgür d.k 26,  Nazif  d.k 28  (Silivri),  Zülküf d.k 58 (Adapazarıspor)

KIRMIZI KART : Yunus Dk 65  (Silivrispor)

Silivrispor BAL'da maçların bitimine bir hafta kala kendi evinde Adapazarspor'u 2-1 yenerek ikinciliği garantileyerek Play Off a kaldı. Adapazarıspor un Play Off a kalabilmesi için  mutlak galip gelmesi gereken karşılaşmadan mağlup ayrılması konuk ekibin tüm umutlarını yitirmesine neden oldu.

Güzel bir havada oynanan her iki takım için hayati önem taşıyan karşılaşmayı CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ŞAhin,  Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Emniyet Müdürü Ender Sevim, TFF İstanbul İl Başkan Vekili Yetkin KArakaş,  Silivri Mahalle ve Köyleri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Kandemir, Tülay Sinkil, Doruk Bulut, Cengiz Aksu  ve kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Silivrispor ilk yarıda iki dakika içinde bulduğu golle 2-0 öne geçti. İkinci yarı Adapazarıspor golü erken bulup daha sonra Silivrisporun 10 kişi kalması karşılaşmayı daha da ilginç hale getirdi.

Karşılaşmada ikinci yarı kazanma adına tüm riskleri alarak on kişi oynayan rakibinin üzerine giden konuk ekip Adapazarıspor istediği golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrılarak Play Off umutlarını tamamen yitirdi.

Silivrispor maça 'KASABA'nın büyük desteği ile başladı. Tıklım tıklım dolu trübünlerden maç boyunca Silivrispora destek hiç bitmedi. Uzun yıllar sonra Silivri Stadı ilk böyle kalabalık  bir taraftar topluluğunu ağarladı.

Silivrispor karşılaşmaya hızlı başladı. 2. dakikada Ali YAvuz sağdan iki rakiniden kurtuldu , ceza yayı üzerindeki Aydın'a topu aktardı, Aydın'dan önce araya giren defanst topu kornere attı.

5. dakikada Aydın  defansın arkasına ceza alanına  A. Yavuz'a şık bir pas attı,  A. Yavuz ile topun arasına son anda Kaleci Serhat girdi, top boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.

10. dakikada Silivrispor ceza önünde Özgür  , Semih'i düşürdü, serbest vuruşta topun başına gelen Ledaro sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

14. dakikada Silivrispor gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ taraftan hareketlenen Ali Yavuz iki rakibinden sıyrıldı ve ceza alanına girdi, çok müsait durumda A.Yavuz topa kötü vurunca Silivrispor mutlak bir golden oldu.

19. dakikada Nazif ceza alanı dışından çok sert vurdu, top üstten auta gitti.

26. dakikada Silivrispor Aydın ile sağ taraftan korner atışı kullandı, Kaptan Özgür ön direkte Zülküf ile Kaleci Serhat'ın arasında iyi yükselerek topu kafayla köşeden ağlara gönderdi 1-0. Golden sonra Zülküf ile kafa kafaya çarpışan Kaptan Özgür bir süre yerden kalkamadı.

28. dakikada Silivrispor bu kez sol taraftan ayağa paslarla çıktı önce Musa  arkadaşı Vahit'e topu aktardı, Vahit bekletmeden sol çizgideki  Ali Yavuz'u gördü, Ali Yavuz çok şık bir şekilde topu sağ kanattan hareketlenen Nazif'in önüne yuvarladı, Nazif topu 20 metre sürdükten sonra ceza alanında şık bir hareketle iki rakibinden sıyrıldıktan sonra harika bir vuruşla topu Kaleci Serhat'ın solundan ağlara gönderi 2-0.

43. dakikada soldan ortlanan top Silivrispor ceza alanını karıştırdı, ceza alanında seken top  üstten auta gitti.

45. dakikada Ledaro'ın sağdan kullandığı korner atışından gelen top defanstan sekti, yakın mesafeden Semih kafayı vurdu, Kaleci HAmdi son anda topu üstten kornere tokatladı.

İlk yarı Silivrisporun 2-0 üsttünlüğü ile kapandı.

55. dakikada soldan Metin ceza alanına girdi, Kaleci Serhat ile çapraz pozisyonda karşı karşıya kaldı, Metin çok müsait durumdaki Aydın ve Yunus'a değilde topu kale çizgisine parelel gönderince Silivrispor mutlak bir golden daha oldu.

58. dakikada Metin Erdem'in orta alanda kaptırdığı top sonrası gelişen atakta ceza yayı üzerinde  İgwe topu sağ taraftaki Semih'e aktardı, Semih hiç bekletmeden sol tarafta topu ceza alanı içinde Zülküf'e gönderdi, Zülküf bekletmeden vurdu, KAleci Hamdi'nin müdahalesine rağmen top ağlara gitti 1-2.

65. dakikada Mesut ceza alanı içinde  Nazif'e vurdu. Ortalık birden karıştı. Yunus ceza alanı içinde Kerem'i itip yere düşürünce Hakem Hakan Semerci , Yunus'a direkt kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.

84. dakikada Ledaro'ın kullandığı serbest atıştan gelen top Silivrispor defansından sekerek ceza alanı içindeki Semih'in önüne düştü, Semih yakın mesafeden sert vurdu, top yandan auta gitti.

Orta hakem Hakan Semerci oyundaki sakatlıklar ve kırmızı kart  öncesi yaşanan duraklamalar nedeniyle 7 dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarının içinde Silivrispor ceza alanı içindeki tehlikeli harekette hakem çift vuruşa hükmetti, kullanılan atış sonrası topu önüne yatan Özgür tehlikeyi kornere savuşturdu. Kullanılan korner sonrası Silivrispor defansı topu uzaklaştırmasının ardından hakem maçta son düğüğü çalarak maçın skorunu ilan etti .

KASABA'DA BÜYÜK SEVİNÇ

Son düdükle birlikte türübünlerde çoşku giderek arttı. Silivrisporlu oyuncular ile KASABA Play Off a çıkmanın mutluluğunu dakikalarca birlikte kutladılar. Silivrisporlu futbolcular karşılaşma sonrası kutlamalar esnasında Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral'ı omuzlara alarak sevgi gösterisinde bulundular ve KASABA'yı birlikte selamladılar.

 

HABER:A.REFİK BEK