Silivrispor Antalya'dan döndü

Pazar günü ilçeye dönen Silivrispor'da oyunculara verilen bir günlük aranın ardından ilk idman Salı günü gerçekleştirilecek ve kadroya yeni dahil olan oyuncular da görücüye çıkacak.

Silivrispor Antalya'dan döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Pazar günü ilçeye dönen Silivrispor’da oyunculara verilen bir günlük aranın ardından ilk idman Salı günü gerçekleştirilecek ve kadroya yeni dahil olan oyuncular da görücüye çıkacak.

 

10 günlük Antalya kampını tamamlayan Silivrispor ilçeye döndü. Bir günlük iznin ardından temsilcimiz oyuncuları Salı günü ilçe stadında ilk idmanını gerçekleştirecek. Kamp döneminde yaptığı hazırlık maçları ile lige hazırlanan Silivrispor’da ilk hazırlık maçı Bayburt İl Özel İdare ile yapıldı ve bu maç 2-0 kazanıldı. Kamptaki ikinci hazırlık maçı 2. Lig ekiplerinden İnegölspor ile yapıldı ve bu maçı da Silivrispor 1-0 kazandı. Üçüncü hazırlık maçında 3. Lig temsilcilerinden Darıca Gençlerbirliği ile oynayan temsilcimiz bu maçı 2-1 kaybetti. Son hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile karşılaşan Silivrispor bu maçı 2-0 kaybetti. Günde yapılan çift idmanla ligin ikinci yarısına hazırlanan Silivrispor’da sakat oyuncuların çokluğu teknik kadronun canını sıkarken genç oyuncuların istekli oluşları durumu düzeltti.