Silivrispor Bir Atıyor, Pir Atıyor: 1-0

Ligde son iki haftaya kadar istediği sonuçları alamayan Silivrispor kendi evinde oynadığı Adıyamanspor ve Yeşil Bursaspor'u 1-0 lık sonuçlarla yenerek ligde iki kez üst üstte üç puanın sahibi olarak yükselişe geçti

Silivrispor Bir Atıyor, Pir Atıyor: 1-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 STAD: SİLİVRİ

HAKEMLER: Yasin Kol 8, Fethi Kayış 7, Burak Cansız 7

SİLİVRİSPOR: Rasim 7, Güray 6, Muharrem 6, Cemal 7, Yunus 8, Serkan 7, İsmail 8, Hakan 7, Ahmet 7, Erkan 7, Mustafa 6.

 

YEŞİL BURSASPOR: Sercan 7, Kadir 5 , Semih 6, Mesut 7, Hüseyin 6, Cengizhan 6, Bilal 6, Barış 6, Fatih 6, Mert 7, Metehan 6.

 

Ligde son iki haftaya kadar istediği sonuçları alamayan Silivrispor kendi evinde oynadığı Adıyamanspor ve Yeşil Bursaspor’u 1-0 lık sonuçlarla yenerek ligde iki kez üst üstte üç puanın sahibi olarak yükselişe geçti. Son haftalarda ligin dibine demir atan Sİlivrispor üç haftada topladığı yedi puan ile grubunda puan cetvelinde bu haftada üç basamak üstte çıkarak 13. Sıraya yükseldi.

Silivrispor kendi sahasında güzel bir havada oynadığı karşılaşmada taraftarında desteğini arkasına alarak maça galibiyet parolası ile çıktı. KASABA karşılaşma boyunca Silivrisporu destekledi.

Silivrispor ve Yeşil Bursaspor karşılaşmaya temkinli başladı. Sahada oyuna hakim olan taraf Silivrispor olmasına karşın her iki tarafta gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Silivrispor arzu ettiği gole 24. Dakikada kavuştu. Bu dakikada ceza alanı içine ortalanan topa Kadir’in arkasından iyi yükselerek kafayı vuran Silivrisporlu İsmail takımın 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golden sonra ilk yarı her iki takımda net pozisyon bulamadı. İlk yarı İsmail’in attığı golle 1-0 kapandı.

52. dakikada sağ kanattan hareketlenen Serkan’ın önüne İsmail harika bir top attı, Serkan son çizgiye inerken ceza sahası içine etkili bir orta yaptı, Silivrisporlu Mustafa’dan önce Mesut topu kafa ile kornere attı.

57. dakikada bu kez Mert soldan hareketlenen Bilal’i Silivrispor defansı arkasında topla buluşturdu, son çizgiye inen Mert etkili bir orta yaptı fakat takım arkadaşlarından o bölgede kimse olmadığı için Silivrispor defansı topu uzaklaştırdı.

60. dakaikada Yunus sağ taraftan hareketlenen Hakan’ı nefis bir ara pası ile defansın arkasında buluşturdu, Hakan sağ çaprazdan ceza alanına girdikten sonra uzak direğe topu kesti , Mustafa son anda topa dokunarak boş kaleye gönderdi, defans topu çizgiden çevirerek mutlak golü önledi.

64. dakikada sol taraftan Mert  ceza alanı içine ortasını yaptı Rasim’in  ‘dışarı çıkıyor’ diye bıraktığı topa arka direkte Cengizhan ayak koydu, top yan direkten geri geldi.

84. dakikada Yunus yine harika bir ara pası ile Mustafa’yı sağ çaprazda Kaleci Sercan ile karşı karşıya bıraktı, Mustafa kalecsinden çıkan Sercan’dan topu kurtaramayınca Silivrispor mutlak bir golden daha oldu.

89. dakikada Silivrispor ceza yayı önünde kazanılan serbest atışta top az farkla üstten auta gidince Silivrispor istediği üç puanı ilk yarıda İsmail’in kafa vuruşu ile kaydettiği gol ile aldı.

Değişim Gazetesi/A.Refik Bek