Silivrispor destek bekliyor

Silivrispor yarın oynayacağı Dersimspor mücadelesinde tüm Silivrililerden destek bekliyor.

Silivrispor destek bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor, Düzcespor yenilgisi ile başladığı 3. Lig 2016-2017 sezonunun ikinci maçında Dersimspor ile karşılaşıyor. Dersimspor karşısında galibiyet alarak hem taraftarlarının yüzünü güldürmek hem de ligde üst sıralarda yer almak adına avantaj sağlamak isteyen Silivrispor, oynayacakları maçta Silivrililerden destek bekliyor. Ligin ilk haftasında Kemerspor 2003 karşısında 2-0’lık sonuçla üç puanı hanesine yazdıran Dersimspor karşısında Silivrispor’da tek hedef 3 puan.
Silivrispor Yönetim Kurulu da belediye hoparlörlerinden yaptırmış olduğu anonsla Silivrili vatandaşları maça davet ederken, hafta içi oynanan Edirnespor maçında kapalı tribünlerin dolu olması bu maçta da en az aynı görüntünün yaşanması konusunda umut oluyor.
Silivrispor, Dersimspor karşısında yarın saat 16.30’da sahaya çıkarken, geçtiğimiz hafta oynanan Düzcespor sonrası PFDK’nın ceza verdiği defans oyuncusu Oğulcan Enes Demiroğlu kadroda yer alamayacak. Yine aynı maçta ceza alan antrenör Mesut Tonta  ve görevli Savaş Kalaycıoğlu da kulübede olamayacak diğer isimler.