Silivrispor Dibe Vurdu : 1-2

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Silivrispor ve Gölbaşıspor arasındaki mücadelede son sırada bulunan Gölbaşıspor deplasmanda temsilcimiz Silivrispor'u 1-2 yenerek dibe itti.

Silivrispor Dibe Vurdu : 1-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Silivrispor ve Gölbaşıspor arasındaki mücadelede son sırada bulunan Gölbaşıspor deplasmanda temsilcimiz Silivrispor’u 1-2 yenerek dibe itti.

 

Lig de dört hafta üst üste aldığı dört mağlubiyet sonrası ligin alt sırasına düşen Silivrispor , kendi evinde oynadığı hayati karşılaşmada ligin son sırasında bulunanGölbaşıspor’a 1-2 yenilerek kendini ateşe attı.Taraftarın büyük desteği ile mutlak galibiyet için sahaya çıkan Silivrispor karşılaşmada 1-0 üstün duruma geçmesine karşın, kalesinde gördüğü iki golle sahasında üç puanı rakibine kaptırarak üst üste beşinci mağlubiyetini aldı.İlk dakikalardan itibaren rakibinin üzerine yüklenen Silivrispor 27. dakikada aradığı gole ulaştı. Bu dakikada Oğuzhan’ın kaleye gönderdiği vuruşta topu Gölbaşı defansından Fatih’in elie çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Kaptan Yunus Silivrispor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.İlk yarı her iki takımın oyuncularının çabaları başka gol getirmedi.İkinci yarı silivrispor ilk yarıda olduğu gibi goliçin rakibinin üzerine yüklendi.Silivrispor rakibinin üzerine yüklendiği bu dakikalarda savunmasında açıklar vermeye başladı.

81. dakikada Silivrispor defans oyuncusu Bahadır ,topu Kaleci Çağrı’ya vermek isterken kendi ağlarına gönderince skora denge geldi : 1-1.Gol sonrası Silivrispor tekrar galibiyeti yakalama adına rakibinin üzerine şuursuzca gitmeye başladı. Karşılaşma 1-1 bitecek sanılırken uzatma dakikasında konuk ekip Gölbaşıspor geliştirdiği kontratakta Sedat ile Silivrispor ağlarını bir kez daha havalandırınca karşılaşmada üç puanı alan taraf konuk ekip Gölbaşıspor oldu. Bu skor Silivrispor 7 puanda kalarak liğin dibine demir attı.

MAÇ SONRASI İSTİFA SESLERİ

Karşılaşmanın 1-2 Silivrisporun mağlubiyeti ile bitmesinin ardından taraftarlar yönetimi istifaya davetti. Bu arada saha içinde polisler ve taraftarlar arasında gergin anlar yaşandı.