Silivrispor için büyük gün yarın

Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral, Adapazarı maçı öncesi yaptığı açıklamada kendileri için final gibi bir maça çıkacaklarını söyledi.

Silivrispor için büyük gün yarın

Taraftarlardan Pazar günü Silivri Stadı’nı doldurmalarını isteyen Saral, “Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız final maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçı da kazanıp Play Off’lara yüksek bir moralle çıkmak istiyoruz. Takıma ve teknik heyete güveniyoruz.” ifadesini kullandı. Bugüne kadar futbolcuları hiçbir konuda mağdur etmediklerini, emeklerinin karşılığını verdiklerini kaydeden Saral sözlerine şöyle devam etti “Çocuklar oynadıkları ve kazandıkları sürece hak ettikleri primleri ve ödülleri alıyorlar. Bu maç için özel bir prim açıklamadık ama bu prim 3.Lige çıktıkları anda olacaktır. Silivrispor kulübünde hiç kimsenin hakkı, alın teri kalmaz. Yeter ki oynasınlar, galip gelsinler.” ifadesini kullandı.

Hafta sonunda oynayacakları Adapazarı maçına taraftarları da davet eden Saral “Hafta sonunda taraftarlarımızın da desteğini tribünlerden bekliyoruz. Pazar günü tribünde büyük bir ambiyans yaratarak takımlarına son dakikaya kadar destek olmalarını istiyorum.” diye konuştu. 

Öte yandan Silivrispor Kasaba Taraftarları ise yarın 13:00 de Silivri Spor Klüp Binasının önünde Toplanarak , maçın oynanacağı Silivri Stadına kadar toplu halde şarkılar eşliğinde yürümeye hazırlanıyor.

Silivrispor-Adapazarı maçı yarın saat 14:30’da Silivri Stadında