Silivrispor kötü talihini yendi

Silivrispor kendi evinde yaşadığı şanssızlıkları yenmek için çıktığı maçta Orhangazispor'u 2-0 yendi

Silivrispor kötü talihini yendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor kendi evinde son haftalardaki şansızlığına ‘ dur ‘ demek için çıktığı karşılaşmada Orhangazispor’u 2-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Kendi evinde en son 20-09-2014 tarihinde Kayseri Şekerspor’u  1-0 yenerek taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatan Silivrispor daha sonra evinde Sandıklıspor’a 2-1 yenilip, Sandıklıspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Etimesgut Belediyespor’a da 2-1 yenilerek üç maçta 8 puan kaybetmişti. Silivrispor kendi evinde 60 gün sonra Orhangazispor’u yenerek taraftarına evinde galibiyet sevinci yaşattı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Silivrispor rakip kaleye yüklenmeye başladı.

8. dakikada Silivrispor’un kazandığı korner atışını İrfan kullandı ceza alanı içinde kafalardan seken topu Mustafa yarım vole ile ağlara gönderdi: 1-0.

22. dakikada sağ taraftan İrfan’ın ortaladığı topa Mustafa uçarak kafayı vurdu, topu Kaleci Yavuz son anda üstten kornere çeldi.

Kornerden gelen topu defans ceza yayı üzerine uzaklaştırdı, Samet’in vuruşunda top üstten auta gitti.

36. dakikada Mustafa ceza alanı dışından sağ çaprazdan  dönerek yerden vurdu , top az farkla yandan az farkla auta çıktı.

38. dakikada Muhittin ceza alanı çizgisinden vurdu topu Kaleci Rasim bloke etti.

45.dakikada Silivrispor’un ceza alanı dışı sol çaprazdan kazandığı serbest atışta topun başına gelen Oğuzhan topu direkt kaleye gönderdi, Kaleci Yavuz topu rahat kontrol etti.

İlk yarı Silivrispor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıya konuk ekip Orhangazispor daha atak başladı.

48. dakikada Abdulkerim’in kullandığı kornerden gelen topa Yusuf penaltı noktası üzerinde kafayı vurdu top üst direği sıyırarak dışarı çıktı. 

55. dakikada İrfan nefis bir pas ile topu ceza alanı içinde Yemen ile buluşturdu, Yemen topu penaltı noktası üzerinde kontrol edip rakibinden kurtulduktan sonra vuruşunu yaptı Kaleci Yavuz topu çeldi,  buna rağmen ağlara gitmekte olan topa Kaleci Yavuz ikinci bir müdahale ile topu son anda üstten kornere çeldi.

63. dakikada Yemen sol taraftan hareketlendi, iki rakibinden sıyrılıp önünü açtıktan sonra kaleye vuruşunu yaptı, Kaleci Yavuz topu bloke etti.

66. dakikada Kerem ceza alanı dışından yerden sert vurdu, Kaleci Rasim ters ayakta yakalanmasına rağmen son anda yatarak topu kontrol etmeyi başardı.

69. dakikada ceza alanı içine ortalanan topa Yemen dokunamadı.

76. dakikada Yemen ceza alanındaki Mustafa’yı topla buluşturdu, kaleye arkası dönük olan Mustafa topu kontrol ettikten sonra dönerek vuruşunu yaptı, top yan ağlarda kaldı.

80.dakikada İsmail’in vuruşunda topu defans kornere gönderdi.

84.dakikada İsmail sağdan harika bir orta yaptı, arka direkte Mustafa’dan önce araya giren Mesut topu uzaklaştırdı.

85. dakikada Oğuz’un pası ile sağ taraftan hareketlenen İsmail topu ayağından fazla açınca Kaleci Yavuz kalesinden çıkarak son anda tehlikeyi önledi.

87. dakikada İsmail sağ taraftan Ali’yi kaçırdı, Ali son çizgiye indikten sonra son direğe harika kesti, Yemen ayak koyarak topu köşeden ağlara gönderdi: 2-0.

Silivrispor bu sonuçla kendi evinde son 60 günlük galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

HAKEMLER: Evren ATIŞ 7, Ahmet ALEMDAR 7, Mükremin UZER

SİLİVRİSPOR: Rasim 8, Muharrem 7, Orhan 8, Ender 8, Oğuzhan  7 ( Yemen 8 ), Oğuz 8, Ali koçak 8 ( Özer? ), İrfan 7 ( İsmail 7 ), Yunus 8, Samet 7, Mustafa 8.

ORHANGAZİSPOR: Yavuz 7, Mesut 6, Süleyman 6, Mustafa 6, Barış 6, Hicabi 6 ( Kaan 6 ),  Yusuf 6 ( Abdulkerim 6 ), Hasan 6, Muhittin 6 ( Mahir 6 ), Yusuf 6.

GOLLER: Mustafa d.k. 8, Yemen d.k.  87.