Silivrispor solunu sağlama aldı

İkinci transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Silivrispor son transferini sol kanat oyuncusu Burak Seres'den yana kullandı.

Silivrispor solunu sağlama aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 2. Grupta lider olan Silivrispor, Antalya kampı dönüşünde ikinci transferini gerçekleştirdi. Batman Petrol takımının sol kanat oyuncusu Burak Seres ile anlaşma sağlandı. Genç oyuncunun imza töreni Silivrispor İdari Binasında Genel Kaptan Yusuf Temel ve İdari Menajer Mesut Tonta tarafından gerçekleştirildi. Kendisini 1.5 yıllık Silivrisporlu yapan imzayı atan Burak Seres yaptığı açıklamasında; “Silivrispor şampiyonluğa oynayan bir kulüp. Benim de bu şampiyonlukta katkım olsun istedim. Transfer görüşmelerimde kararımı etkileyen en büyük etmen hiçbir oyuncunun alacaklı olmamasıdır. Şampiyonluğa oynayan bir kulübe imza atmak ve bu camianın içinde olmak beni mutlu ediyor. İnanıyorum ki lig sonunda hak edilen şampiyonluğa ulaşılacaktır” dedi.

Burak Seres kimdir?

1992, Çorum doğumlu olan Burak Seres, 2003 yılında Çorum Gençlerbirliği takımında futbol hayatına başladı. 2010-2011 sezonunda Osmanlıspor forması altında profesyonel hayatına başladı. Osmanlıspor’un ardından sırasıyla, Hatayspor, Buğsaşspor, Çubukspor, İskenderunspor, Orhangazispor, Çorum Belediyespor, Düzcespor ve Batman Petrolspor’un formalarını giydi.