Silivrispor tek liste ile Akgün Duru

Yeni sezonu yeni umutlar ve hedeflerle başlamak isteyen Silivrispor önceki gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi ve tek liste ile gittiği seçimde Akgün Duru ve yeni yönetimi göreve devam kararı aldı.

Silivrispor tek liste ile Akgün Duru
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor lokalinde yapılan seçimli kongreye Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivrispor Kulübü eski Başkanlarından İhsan Atun ile birlikte eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri birlikte katılım sağladı. TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni dönemde Silivrispor Delegeleri Akgün Duru ve yönetimini seçerek başarı çıtasının arttırılması yönünde görevlendirildiler. Yapılan seçimli kongrede tek liste ile seçime giren Akgün Duru'nun kazandığı Silivrispor'un yeni sezonda yeni hedeflerine taşıyacak olan yönetim ise şu şekilde oluştu; Akgün Duru, Turgay Sakarya, Eyüp Bayburtlu, Mehmet Ayyıldız, Turgay Sezginer, Burhan Soyaslan, Naci Aydın, Ali Özkök, Hayrettin Atasoy, Levent Saygılı ve Sebahattin Akbıyık asil listede yer alırken, Nuri Çolakoğlu, Erdal Bilir, Doğan Özkoç, N. Edip Karaman, Orçun Koyuncuoğlu ve Oktay Erdem'de yedek listede yer buldu. Denetim kurulunda ise Nevzat Sezen, Özer Doğan ve Adem Argıç görev yapaklar, yedeklerde ise Naim Çelik, Kemal Fildiş ve Gökhan Tunadan yer buldu. Disiplin kurulu asil üyeler Orhan Öpçin, Hayrettin Yılmaz ve Cafer Öpçin olurken yedekler ise Ayşegül Uluşahin, Yalçın Çevrim ve İlhan Tekin oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Delegeliğinde asil üye Akgün Duru olurken yedek üye ise Turgay Sezginer oldu.

BALCIOĞLU, “HEDEF GENÇLERİMİZ OLMALI”

Silivrispor Taraftarlar Lokali'nde gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda Akgün Duru ve yönetimi tek liste halinde girdiği seçimde tüm oyları alarak oy birliği ile görevi devraldı. Gerçekleştirilen olağan genel kurula gelen Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu yaptığı kısa konuşmasında; “Bizler Silivrispor ve Silivri'nin gençleri için elimizden geldiğince çalışmalarımızı hayata geçirmekteyiz. Kulüplerde amaç geleceğimiz olan gençlerimizin sportif anlamda eksiksiz bir şekilde yetiştirilmesine ön ayak olmaktır. Yeni dönemde Akgün Duru ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

DURU; “DESTEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR”

İkinci kez Silivrispor Kulüp Başkanlığına seçiler Akgün Duru yaptığı konuşmasında; “Gerçekleşen olağanüstü kongremizde seçildiğimiz andan bugüne dek bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Ali Partal'a, ekonomik ve manevi desteği ile her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a, Emniyet Müdürümüz Sayın Taner Ertürk'e, bu zor dönemde maddi manevi elini taşın altına koyan yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu üyelerime, iç sahada ve deplasmanlarda bizleri hiç yalnız bırakmayan Barikat ve Kasaba taraftar gruplarımıza, bağışlarıyla bizlere güç veren esnaf ve iş adamlarımıza, canla başla ellerinden geleni yapan teknik kadrolarımıza, tüm sporcularımıza, emeği geçen Silivrispor çalışanlarına, basın mensuplarımıza ve bizleri her koşulda destekleyen Silivrispor sevdalılarına sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyor yeni dönemimizde de güçlerimizi birleştirerek kulübümüzü daha iyi seviyelere taşıyabilmemizi canı gönülden diliyorum” dedi.