Silivrispor tesislerine kavuşuyor

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun'un uzun zamandır uğraş verdiği Silivrispor Lojmanları için Hafriyat çalışmaları bugün başladı.

Silivrispor tesislerine kavuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 “ŞÜKÜRLER OLSUN”

Hafriyat çalışmaları sırasında kısa bir açıklama yapan Silivrispor Başkanı İhsan Atun “Bu an Silivrispor ailesi için çok önemli sayılacak bir anlardan bir tanesi, Silivrispor yönetimine girdiğim günden beri arkadaşlarla neler yapabilirizi hep tartıştık. İlk Başkan olduğum günlerde karşıma bir statta profesyonel müsabakaların yapılamayacağıyla karşılaştım. İmkansız denilen stadın zemininin değiştirilmesini başardık. Bunu tüm dostlarımın katkılarıyla başardık. Zemini değiştirmekle çok büyük bir iş başardık. Gelir gelmez ilk hedefimiz buydu. İkinci hedefimiz Silivri sporumuz için çok büyük sorun olan lojman sıkıntısıydı. Göçebe bir durumdaydık. Maddi olarak ta bizi çok yoruyordu. Futbolcuların olumsuz olarak etkilendiği bir ortamdı. Çok büyük bir ihtiyaçtı, şükürler olsun ki ilk adımı attık burada. Bu ilk adım bugün, sanıyorum 2 ay sonrada futbolcularımızın konaklamaya başlayacağı bir lojman burada tamamlanmış olacak”dedi.

 

Yapılacak olan tesisle ilgili olarak ta bilgiler veren Atun “Yaklaşık 300 metrekarelik bir zemine oturuyor. İki kattan oluşuyor. Toplam 600 metrekare, giriş katında salon, toplantı odası, mutfak ve hocalarımızın odaları olacak. İkinci katta 33 kişinin konaklayabileceği yaklaşık 11 odamız olacak. Masör odası olacak, her odada banyo tuvalet olacak, Minimum 30 kişi konaklayabilecek. Bu hizmeti Silivri’ye kazandırmak benim için çok önemli ve duygulandırıcı bir hizmet, bugüne kadar Silivrispor’a hizmet etmiş rahmetli olmuş ve hayatta olanlara teşekkür etmek istiyorum, hepsi ellerinden geldiğince bir şeyler yapmışlardır. En önemlisi benim yükümün sorumluğunu en iyi anlayan benim dışımda 16 tane yönetici arkadaşlarım her zaman desteği esirgememiştir. Burada en büyük görünmeyen kahraman da Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklardır, şu an hafriyat çalışmalarını kendileri üstlendi. Onun için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Bunun yanında insanlar kaynak diye soruyorlar. Hakikaten kaynak sıkıntısı çok büyük ancak sağ olsun Belediye başkanımız lojmanın yapımını da üstlenmiş bulunuyor. Silivripsor yönetimi olarak biz adımı attık, sağ olsun Belediye başkanımız, sponsor arkadaşlarım çeşitli şekillerde katkılar sağladılar.”dedi.