Silivrispor, Trabzon'dan bir puanla döndü 1-1

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve düşme potasında olan Yomraspor'a konuk olan Silivrispor zorlu doksan dakikanın sonunda evine bir puanla döndü.

Silivrispor, Trabzon'dan bir puanla döndü 1-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yomra İlçe Stadı’nda oynanan maça her iki takımda kontrollü bir oyun anlayışı içinde başladı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk yarının son bölümlerinde baskılı bir oyun çıkaran Yomra takımı Silivri defansının hatasında Ogün ile durumu 1-0 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Silivrispor baskısını yoğunlaştırdığı dakikalarda bir türlü Yomra defansını geçemedi. Müsabakanın 60.dakikasında Yomra ceza alanı içinde Emrah Bedir’e yapılan sert müdahaleye maçın hakemi penaltı verdi. Silivrispor’un kazandığı penaltı atışını Emrah Bedir gole çevirdi ve skoru eşitledi. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında her iki takım da birbirinden net pozisyonları cömertçe harcayınca müsabaka 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Stat: Yomra İlçe

Hakemler: Murat Oğuz, Yasin Kılıç, Şeyhmus Baysal

Yomraspor: Tunahan 8, Mehmetcan 8, Hüseyin 8, Ali 8, Fatih 8, Sinan 8, Orhan 8, Erhan 8 (64’ Zafer 8), Hasan 8 (89’ Şenol 8), Ogün 8, Burak 8 (64’ Ali Özgür 8)

Silivrispor: Burak 8, Evren 8, Oğuz 8, Mehmet 8, Bülent 8, Hakan 8 (46’ Eren 8), Sercan 8 (46’ Güney 8), ali 8, Emin 8, Emrah 8, Erçağ 8 (90’ Deniz 8)

Goller: 40’ Ogün (Yomra), 60’ Emrah (Silivri)