Silivrispor tur peşinde

Silivrispor bugün oynayacağı Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası2. tur mücadelesinden zaferle ayrılıp bir üst tura yükselmek istiyor.

Silivrispor tur peşinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor bugün saat 15.00’teki Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Ümraniyespor’u konuk edecek. 1. tur mücadelesinde Edirnespor’u 1-0’lık skorla geçerek ikinci tura yükselen Silivrispor’da hedef bu turdan da galibiyetle ayrılmak. İsmail Düzgün’ün ve geçtiğimiz hafta ligde oynanan Bodrumspor mücadelesinde sakatlanan Bülent Demir’in Ümraniyespor mücadelesinde forma giyemeyecek olması teknik heyeti düşündürürken, maçta tek hedef bir üst tura yükselmek.

Galibiyet sayıları eşit
2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında aynı grupta mücadele ettiği Ümraniyespor ile bir de 2013-2014 sezonu Ziraat Türkiye Kupası 1. tur mücadelesi veren Silivrispor, bu karşılaşmalardan 1 galibiyet 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. Silivrispor’un tek galibiyeti 1-0’lık skorla yine bir kupa mücadelesinden geldi.
Silivrispor bu sezon içerisinde deplasmanda oynadığı iki lig maçını da mağlubiyetle bitirmiş olsa da evinde oynadığı maçlarda seyircinin de gücünü arkasına alarak biri lig birisi de kupa maçı olan iki maçtan da galibiyetle ayrıldı.
 

Eyüp Can BALABAN