Silivrispor Zirveye Yakıştı: 8-0

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Silivrispor grubun son sırasındaki Vitrasporu farklı yenerek daha tekrar averaj ile liderliğe yükseldi

Silivrispor Zirveye Yakıştı: 8-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

STAT : Silivri
SİLİVRİSPOR : Hamdi 8, Fatih 9, Musa 8, Özgür 8, Kıvanç 8, Nazif 8, Metin 7 ( Volkan 6 ), Yunus 7 ( Burak 6 ), Ali Yavuz 8 ( Feyyaz 6 ), Cemal 8, Ersal 8.
VİTRASPOR : Anıl 5, Abdurrahbeh 5, Orhan 5, Osman 5 ( Serhat 5 ), İbrahim 5, Murat 6, Önder 6, Ufuk 5, Uğur 5 ( Utku 5 ), Tamğaç 5, Cihan 5 ( Altıner 5 ).
GOLLER : Ali Yavuz 21 ve 39 d.k. , Fatih d.k 32 ve 51 , Ersal d.k. 47, Nazif d.k. 66, Cemal d.k. 67, Musa d.k. 81.

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Silivrispor grubun son sırasındaki Vitrasporu farklı yenerek daha tekrar averaj ile liderliğe yükseldi. İkinci yarıya lider olarak başlayacak olan Silivrispor ilk maçını yine sahasında Beşyüzevlerspor ile oynayacak. Silivri Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 2. yarısını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Metin Kaya, Doruk Bulut, Melih Yıldız da izledi.

Silivrispor kendi evinde oynadığı karşılaşmaya seyircisinin büyük desteği ile başladı. İlk dakikalarda orta saha mücadelesi olarak geçen karşılaşma Silivrisporun ilk golü bulması ile hareketlendi.

21. dakikada Musa'nın sağ taraftan kullandığı korner atışından gelen topa kale çizgisinde Ali Yavuz dokundu ve Silivrisporu 1-0 öne geçirdi.

24. dakikada Metin ceza alanınada topu Orhan'dan söktü Kaleci Anıl ile karşı karşıya kaldı, Kaleci Anıl uzanarak topa sahip oldu.
26. dakikada önce Ersal sonrada Yunus müsait durumda ceza alanı içinde topu ağlara gönderemedi.

29. dakikada Ali Yavuz ceza alanında rakibinden sıyrıldı, Kaleci Anıl ile karşı karşıya kaldı, kaleye vurma yerine geriye çıkarınca defans topu uzaklaştırdı.

30. dakikada Musa'nın korner atışından gelen topa Yunus dokunamadı.

32. dakikada Ali Yavuz ceza alanı sol çaprazındaki Ersal ı topla buluşturdu, Ersal çaprazdan sert vurdu, Kaleci Anıl'ın dan seken topu iyi takip eden Fatih yakın mesafeden topu ağlara gönderdi 2-0.
39. dakikada Vitraspor yarı alanına atılan uzun topu Ali Yavuz ısrarla kovaladı, İbrahim'den seken topu önce kontrol eden Ali Yavuz sonra düzgün bir vuruş ile ağlara gönderdi 3-0.

42. dakikada Musa'nın kullandığı korner atışından gelen topa Özgür kafayı vurdu top direkten geri döndü.

İlk yarı Silivrisporun 3-0 üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Silivrispor 47. dakikada 4. golüne kavuştu. Bu dakikada Nazif Ali Yavuz'a harika bir pas attı, Ali Yavuz Kaleci Anıl ile karşı karşıya kaldı daha müsait durumdaki Ersal'a topu aktardı, Ersal topu ağlara gönderdi 4-0.

51. dakikada Fatih ceza yayı üzerinde kaptığı topla sağ taraftan ceza alanına girdi, çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi 5-0.
65. dakikada Musa'nın kullandığı korner atışından gelen topa Kaleci Anıl dokunamadı, Yunus kafayı vurdu, yandan aut.

66. dakikada Nazif ceza yayı sağından çok sert vurdu, top Kaleci Anıl'IN sağından doksana takıldı 6-0.

67. dakikada Ersal sol taraftan ortaladı, arka direkte Cemal önce topu kontrol etti, sonrada ağlara gönderdi 7-0.

79. dakikada Feyyaz ceza alanı dışından çok sert vurdu, Kaleci Anıl topu son anda çeldi.

81. dakikada Musa ceza alanı dışında kazanılan serbest atışta topun başına geldi, direkt kaleye sert vurdu, Kaleci Anıl'dan seken top ağlara gitti 8-0. 

SİLİVRİMİZ